Kryner Party mit Ronald boeken?

Kryner-Party-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Kryner Party mit Ronald boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Kryner Party mit Ronald

Stap in de feestvreugde van Oktoberfest en après-ski met Ronald. Beleef geliefde hits uit de eighties, nineties, en actuele toppers, allemaal vertaald naar een authentieke Oostenrijkse pop en polka arrangementen. Duitstalige hits zoals “Einen Stern,” “Bohmisher Traum,” “Sierra Madre en “Hulapalu”, afgewisseld met pop, rock en polka klassiekers zoals “Let Me Entertain You”, “La Bamba”, “Que Sera”, “I’m Blue”, “Born to be Wild”, “Celebration” en “Livin’ on a Prayer”. Deze hits zorgen gegarandeerd voor een feestsfeer waar jong en oud vol enthousiasme aan meedoen.

Boekingen Kryner Party mit Ronald

Laat je meeslepen door de sensationele Kryner Party met Ronald, dé toonaangevende artiest voor Oktoberfest, Schlager en Après-ski muziek in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Duik in een muzikale reis door de tijd, met feesthits uit de eighties, nineties en hedendaagse topnummers, allemaal gepresenteerd in een unieke Oostenrijkse pop en polka stijl.


Kom in de stemming

Kryner Party mit Ronald boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Kryner Party mit Ronald bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Kryner Party mit Ronald, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Kryner Party mit Ronald in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Kryner Party mit Ronald boeken

Wilt u Kryner Party mit Ronald boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Kryner Party mit Ronald wilt inhuren.

Kryner Party mit Ronald boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!