Paul Weiss boeken?

paul weiss boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Paul Weiss boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Paul Weiss

Al van jongs af aan is Paul Weiss gefascineerd door alles wat met goochelen, magie en illusie te maken heeft. Met zijn brede fantasie en vindingrijkheid ontwikkelde hij zelf trucs en illusies, die hij vervolgens aan familie en vrienden vertoonde.

Na oorspronkelijk gekozen te hebben voor een carrière in de Informatie Technologie realiseerde Paul zich na enkele jaren dat zijn echte passie ligt in Magic & Illusions. Vanaf dat moment ontwikkelde hij professionele shows die met veel succes worden opgevoerd door het hele land.

Door de combinatie van originaliteit en een luchtige presentatie krijgt iedere show een eigen karakter. Zo wordt met behulp van de Compressor Illusion zichtbaar hoe de assistente letterlijk een kopje kleiner wordt gemaakt. En de Magic Camera toont hoe beelden werkelijkheid kunnen worden. Met deze laatste act werd Paul Weiss in 2004 dan ook Nederlands Kampioen Illusionisme.

Boekingen Paul Weiss

Alle shows van Paul Weiss worden uitgevoerd met behulp van top kwaliteit illusies en ondersteund door dynamische muziek en een passende choreografie. Paul Weiss is een showman en entertainer die zich kan meten met de top van de markt!

Kom in de stemming

Paul Weiss boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Paul Weiss bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Paul Weiss, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Paul Weiss in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Paul Weiss boeken

Wilt u Paul Weiss boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Paul Weiss wilt inhuren.

Paul Weiss boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!