Petra Backbier boeken?

petra backbier boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Petra Backbier boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Petra Backbier

Allround professioneel zangeres Petra zingt en swingt op de voor- én achtergrond. Door haar jarenlange ervaring in de muziekindustrie in bands en duo’s en sinds een tijd ook solo is naast de kwaliteit van de zang het creëren van sfeer een belangrijk onderdeel van het optreden. Van een gezellige borrel of receptie tot een swingend feestje.

Boekingen Petra Backbier

Haar repertoire bestaat uit easy listening in een modern jasje maar ook gouwe ouwe, disco en actuele top 40 behoren tot de mogelijkheden. Denk aan de sfeer van Linda's zomerweek. Dat is wat ze neerzet muzikaal, een huiskamersfeer als het ware. Petra komt met een kleine P.A. of desgevraagd een vintage koffer en dito. De geluidsinstallatie zit dan in de koffer en kan overal staan zonder dat de boxen opvallen. Daardoor kan ze ook mobiel zingen mocht dat gewenst zijn.

Dus zoek je nog een swingende, sfeervolle bijzondere act? Zoek niet verder!

Concept Party & Co

Dit allround duo, met zangeres Petra Backbier en pianist Paul Backbier met zelfs echt blaaswerk op de sax, kunt u zorgeloos boeken voor elke gelegenheid. Door een bijzonder breed repertoire, van o.a. Easy listening ,feestmuziek, disco tot de nieuwste top 40 nummers, de moderne housebeat en de stevige top 100 klassiekers, is Party & Co voor ieder publiek een streling voor het oor. Met hun “boekjes voor verzoekjes” die ze neerleggen op de avond voor de gasten om de verzoekjes op te noteren en die vervolgens op de vleugel leggen voor veel interactie en persoonlijk contact met het publiek.

Dat Party & Co over meer dan voldoende ervaring beschikt om op elke situatie moeiteloos in te kunnen springen is te danken aan het feit dat Paul en Petra jarenlang het gezicht bepaalden van het toporkest Big Nick. Party & Co is dan ook niet zomaar een duo, maar een moderne, professionele tweemansformatie met een, niet van een compleet orkest te onderscheiden, volwassen sound. Een up to date, op elke locatie aan te passen geluidset, lichtshow en witte hoogglans vleugel completeert het geheel en maakt Party & Co ook een lust voor het oog.

Party & Co bestaat uit:
Paul Backbier: toetsen, ,zang, gitaar, saxofoon
Petra Backbier: zang

De zaal op zijn kop met Angela Sauerkraut!

Met de Duitse apres ski meezingshow is Angela Sauerkraut een geweldige invulling voor iedere feesttent. Of het nu een groot of klein Oktoberfeest is, een Oogstfeest in de zomer, of een geweldige kermis, het maakt eigenlijk niet uit. Angela Sauerkraut, telg uit de beroemde Sauerkraut familie, komt in haar Duitse bolide met genoegen ook naar uw feest in haar Dirndl!
Prive of bedrijfsfeesten heeft zij ook al velen op haar naam staan en behoren ook zeker tot de mogelijkheden!

Angela Sauerkraut zingt alle bekende duitse schlagers als “Du” en bv “Cowboys und Indianer” maar natuurlijk zingt zij ook apres ski hits van nu zoals “johnny Dapp” en “Mama Laudaa gedurende een 30 minuten en hiermee een spetterende show neerzet!

Gemütlichkeit mit die einzige wahre Angela Sauerkraut!

Een avond vol livemuziek van zangeres Petra Backbier!

Zangeres Petra Backbier avondvullend boeken is gegarandeerd een fantastisch feest hebben want Petra combineert muzikaal talent met passie, inzet en een dijk aan ervaring. Ze maakt daarmee van iedere party een fantastisch feest voor jong en oud. Voor 4 of 5 uur een compleet en spetterend feest. Rustig beginnen met wat easy listening door naar dansmuziek. Daarna Een swingende avond waarbij het dak eraf gaat en de dansvloer de hele avond vol staat.

Van easy listening naar swingende disco stampers en door naar Duitse Schlagers en feestmuziek. Voor iedereen wat wils, verzoekjes zijn altijd welkom bij Petra Backbier om zo met veel inzet en enthousiasme veel interactie te brengen avondvullend met het publiek. Zangeres Petra Backbier is pas tevreden als u dat ook bent!

Wil jij zangeres Petra ook inhuren voor jouw bruiloft of zakelijke evenement, of hebben jullie vragen over de mogelijkheden voor een avondvullend programma?

Een volledig verzorgd feestje bij uw bruiloft!

Bent u op zoek naar een romantische muzikale invulling voor een huwelijksceremonie? In de kerk of gemeentehuis of op locatie in de tuin of andere romantische setting? Petra Backbier zingt jullie favoriete liedjes op de ceremonie met liefde en veel gevoel en giet deze in haar eigen jasje.

Zij studeert zonder moeite een verzoeknummer in dat het bruidspaar graag wil horen en er een hele persoonlijke ceremonie van maakt. Met veel gevoel en passie zingt Petra deze liedjes op dit soort speciale en intieme momenten. Zij is natuurlijk ook in combinatie met andere muzikanten te boeken bv een pianist. Petra is voor alle momenten van een bruiloft te boeken dus aansluitend de receptie verzorgen is een perfecte combi na de huwelijksceremonie.

Op de receptie zal ze rustig en ingetogen easy listening ten gehore brengen terwijl de gasten genieten van de taart of champagne. Alles is mogelijk met zangeres Petra.

Live muziek in een zorginstelling

Zangeres Petra zingt sinds enkele jaren ook in zorginstellingen. Toen ze haar eerste opdracht kreeg om in een verpleegtehuis te zingen twijfelde ze even. Kan en mag ik zo’n persoonlijk concert geven in zo’n kleine kring bij mensen die soms wel dan niet dement zijn en kan ik dat volbrengen? Eigenlijk had ze het antwoord al kunnen weten omdat haar eigen vader alzheimer kreeg en die 5 jaar geleden hieraan overleed. Gek op muziek was hij in zijn laatste jaren en zong alles uit volle borst mee dus na haar eerste optreden had ze dan een voldaan en dankbaar gevoel. En nog steeds elke keer als ze hand in hand met een bewoner een oud-Nederlands zingt krijgt Petra kippenvel op haar armen als ze ziet wat muziek losmaakt bij deze mensen.

Oprecht wordt genoten van nummers die ze al dan wel dan niet meer kennen maar elke keer is een feestje. Muziek verbroederd. Voor de bewoners maar ook zeker voor Petra waarbij soms een traantje over de wangen loopt bij bewoners maar soms ook bij Petra.
Muziek is emotie en emotie heeft iedereen en dat maakt dit zo dierbaar en mooi om te mógen doen!

Liedjes van vroeger, liedjes uit Amsterdam, liedjes van nu alles wordt gewaardeerd en meegezongen in een show van 2 x 30 minuten.

Kom in de stemming

Petra Backbier boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Petra Backbier bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Petra Backbier, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Petra Backbier in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Petra Backbier boeken

Wilt u Petra Backbier boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Petra Backbier wilt inhuren.

Petra Backbier boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!