Piraten Power Hour boeken

Piraten-Power-Hour-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Piraten Power Hour boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Piraten Power Hour

Van de Four Tak naar Henk Wijngaard en van de Rapsodies naar De Paladijns. Dit keer niet in kalm tempo, maar in rap tempo. Niet een uur lang beuken, maar een uur lang originele piratenhits -zoals Johnny Hoes ze ooit bedacht heeft- in één mix in stereo en een mooi regeltje RDS voor de tekstbeleving.

Boekingen Piraten Power Hour

Ze zorgden dit jaar voor een bomvolle Megatent op de Zwarte Cross, waar meer dan 15 duizend mensen uit hun dak gingen. Dompel je 1 uur lang onder in deze feestelijke jukebox der herkenbaarheid en laat je piratenhart bonzen op de beat der Hollandaise. Het bier zal uit alle gaten klotsen, ja dat wordt FEEST, een FEEST in kapitalen. Niet voor niets hebben ze meer dan 20 duizend volgers en meer dan 4 miljoen views op TikTok.

Piratenhits in de mix

Het Piraten Power Hour is er voor iedereen met een piratenhart en zorgt gegarandeerd voor herkenbaarheid en FEEST! Een interactieve show van precies 60 minuten waarin alle piratenhits GEMIXT worden. Dit is net zo uniek als de sound van de krakende vinylplaatjes die uit de Telstar Studio’s zijn komen rollen.

Kom in de stemming

Piraten Power Hour boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Piraten Power Hour bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Piraten Power Hour, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Piraten Power Hour in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Piraten Power Hour boeken

Wilt u Piraten Power Hour boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Piraten Power Hour wilt inhuren.

Piraten Power Hour boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!