Top 40 Plus Show boeken?

Top-40-Plus-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Top 40 Plus Show boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Top 40 Plus

De Top 40 Plus show is een interactieve video show met de hits uit de 80’s 90’s en Zeroes. Tijdens deze show herleef je weer de grootste hits uit deze periode. Deze hits zijn niet alleen te horen maar ook te zien. De hits worden ondersteund met de originele video clips uit die tijd. Je hoort dus niet alleen de hits, maar je ziet ze ook. De DJ’s hebben een zeer uitgebreide collectie van Hits en video clips bij zich.

Boekingen Top 40 Plus

Dus de meeste hits uit die tijd zijn wel aanwezig en worden op verzoek dan ook gedraaid. Ook is er de mogelijkheid om DJ Erik de Zwart erbij te boeken. Voor een meer gage zal Mister Top40 dan ook 2 uur de grootste hits uit deze periode draaien. En zeg je Top 40, dan zeg je Erik de Zwart, Mister Top 40. Van hem is dan ook dit nieuwe concept: Top 40Plus. Hét antwoord op de steeds groter wordende groep 40-ers die een leuke avond uit willen.

De hoogste nieuwe binnenkomer

DJ Juri V (bekend van onder meer Radio Veronica) en optioneel Erik de Zwart draaien de grootste hits uit de Top 40 uit de jaren 70, 80 & 90, ondersteund door een interactieve videoclip show. De Top 40 Plus show zou wel eens de hoogste nieuwe binnenkomer kunnen worden dit jaar in evenementenland. Laat je verrassen door de Top 40 Plus show en het wordt gegarandeerd een enorm Dans Spektakel.

Kom in de stemming

Top 40 Plus Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Top 40 Plus Show bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Top 40 Plus Show, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Top 40 Plus Show in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Top 40 Plus Show boeken

Wilt u Top 40 Plus Show boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Top 40 Plus Show wilt inhuren.

Top 40 Plus Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!