Rob de Nijs boeken

Rob-de-Nijs-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Rob de Nijs boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Rob de Nijs

Wilt u Rob de Nijs boeken vanwege zijn enorme talent, de grote hits die hij heeft gescoord of puur vanwege zijn charmante verschijning? Bekijk hier de prijs voor Rob de Nijs en boek hem direct.

Rob de Nijs werd geboren op tweede kerstdag, in 1946 in Amsterdam. Hij stort zich vanaf 1960 op muziek en zit daarom in 2000 al 40 jaar in het vak. Hij start in een band genaamd de Apron Strings, maar verder gaat hij verder als Rob de Nijs en de Lords. Rob de Nijs laat zich in die tijd inspireren door Cliff Richard and the Shadows.

40 jaar hits van Rob de Nijs

Rob de Nijs zit al tijden in het vak, waardoor u hem al tientallen jaren kunt boeken. Het heeft hem echter 30 jaar gekost om een echte grote hit te scoren, met ‘Banger Hart’. Het nummer staat wekenlang op nummer 1 in de top-40, waardoor hij vanaf dat moment landelijk bekend is. Eind 2002 ontvangt hij een Edison award, als waardering voor al zijn prestaties. U kunt Rob de Nijs boeken om zijn meest bekende nummers, maar ook om de juweeltjes die het grote publiek nog nooit bereikt hebben. Ondanks meer dan 40 jaar aan hits en grote optredens denkt Rob de Nijs nog lang niet aan stoppen. Bent u benieuwd naar de kosten van Rob de Nijs en wilt u hem inhuren?

Boekingen Rob de Nijs

U kunt Rob de Nijs boeken voor een show van 45 minuten, met orkestband. Hij zingt een aantal van zijn grootste hits en zorgt ervoor dat het publiek een heerlijke tijd heeft. Uiteraard kunt u Rob de Nijs inhuren voor een bedrijfsfeest, maar ook een privéfeest of een ander evenement. Rob de Nijs staat overal voor open en komt de sfeer er graag inbrengen.

Kom in de stemming

Rob de Nijs boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Rob de Nijs bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Rob de Nijs, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Rob de Nijs in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Rob de Nijs boeken

Wilt u Rob de Nijs boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Rob de Nijs wilt inhuren.

Rob de Nijs boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!