Robin Martens boeken?

robin martens boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Robin Martens boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Robin Martens

Robin Martens is al op zeer jonge leeftijd begonnen met dans, na klassiek ballet volgden ook hiphop en jazz balletlessen. Op latere leeftijd is zij ook zanglessen gaan nemen (2 jaar lang) en ging zij zingen in een band. Door de combinatie van zang en dans behaalde zij de finale van het programma High School Musical en een paar jaar later een karaoke TMF Award. Haar prijs bestond uit een eigen videoclip maken. Deze is nog te zien op YouTube.

Na het behalen van haar vmbo diploma had ze de moeilijke taak te kiezen voor de Dans Academie of de opleiding filmacteur aan het Mediacollege. Voor dit laatste heeft zij uiteindelijk gekozen mede dankzij haar ervaring in Carry Slee's boekverfilming Radeloos. Inmiddels zit zij in het derde (stage) jaar van het Mediacollege.

Boekingen Robin Martens

Naast haar passies voor zang, dans en acteren doet ze ook modellenwerk. Ze heeft onder andere modereportages gedaan voor het blad Fancy en Vriendin. Robin is een groot, allround, artistiek talent die haar talenten heel goed en serieus weet te gebruiken. Robin was te zien in haar rol van Rikkie de Jong in Goede Tijden Slechte Tijden.

Robin Martens boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Robin Martens bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Robin Martens, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Robin Martens in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Robin Martens boeken

Wilt u Robin Martens boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Robin Martens wilt inhuren.

Robin Martens boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!