Rootsriders Tribute 2 Bob Marley boeken

Rootsriders-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Rootsriders boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Rootsriders Tribute 2 Bob Marley

De grootste reggae artiest uit de geschiedenis is ook voor Europa's beste Bob Marley coverband nog altijd een dankbare inspiratiebron. Zijn muziek heeft Bob Marley onsterfelijk gemaakt, zijn klassiekers zitten in de harten van veel muziekliefhebbers gegrift. Rootsrider laat met hun show zien én horen dat Marley's tijdloze liedjes ook vandaag nog altijd even relevant zijn als toen ze indertijd door Marley werden geschreven. Positive vibrations gegarandeerd!

Boekingen Rootsriders Tribute 2 Bob Marley

De Bob Marley tribute band Rootsriders haalde in 2022 de finale van het TV-Programma: Tribute – The Battle of the Bands op SBS6. Ze traden op met de Marley klassieker ‘Could you be Loved’ en maakten wederom grote indruk op het aanwezige publiek en de jury.

Het energieke optreden van Mo Ali, Shirley Daisy, Marisa Verla en de band kreeg de voltallige studio aan het dansen. Wat een goede uitstraling voor reggae muziek door deze reggae ambassadeurs! Wij worden er in ieder geval erg blij van.

Wisselingen bij Rootsriders

De Bob Marley tribute formatie kende de afgelopen jaren behoorlijk wat wisselingen. Hier een actueel overzicht van de artiesten: Mo Ali (zanger), Shirley Daisy (zang), Marise Varela (zang), Felitciano Burnett (Keys), Erno Klein (Keys), Jesse Bongers (drums), Huey Buitendorp (Lead & Rhythm Guitar) en Derick EE (bass). In 2022 staan er maar liefst 21 optredens door heel Nederland op de kalender. De shows van de Rootsriders zijn vaak goed bezocht dus wees er op tijd bij voor een kaartje! Bron: SBS6

Kom in de stemming

Rootsriders Tribute 2 Bob Marley boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Rootsriders bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Rootsriders, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Rootsriders in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Rootsriders boeken

Wilt u Rootsriders boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Rootsriders wilt inhuren.

Rootsriders boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!