Rudi Mathias boeken?

rudi mathias boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Rudi Mathias boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Rudi Mathias

Rudi Mathias is een Duitse zanger aus Monschau. Hij is een ietwat vreemde Duitse zangvogel. Rudi Mathias is namelijk een mix van Rudi Carell, Gerard Joling, Austin Powers en Heidi. Met andere woorden, Rudi heeft van alles heel veel! Dit hebben bezoekers van menig Oktoberfest reeds aan den lijve ondervonden. Door Rudi's glitter & glamour en zijn veelal zelfgemaakte Lederhose is hij een verschijning waar men niet snel de ogen vanaf kan houden...

Boekingen Rudi Mathias

Gouwe ouwe Schlagers en eigenhandig geschreven Duits-Oostenrijkse meezingers passeren de revue en binnen enkele minuten loopt eenieder in polonaise mee te deinen op zeer herkenbare covers. Van Roy Black tot aan Boney M, veel van zijn muziek kreeg een nieuw jasje. Polka-power tot aan Oberkrainer-Apres-ski stijl, werkelijk alles komt aan bod!

'Ein Bisschen von toen, und 'n beetje von Rudi!'

Kom in de stemming

Rudi Mathias boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Rudi Mathias bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Rudi Mathias, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Rudi Mathias in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Rudi Mathias boeken

Wilt u Rudi Mathias boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Rudi Mathias wilt inhuren.

Rudi Mathias boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!