Sabri boeken?

Sabri-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Sabri boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sabri

SABRI erfde een liefde voor old skool soul van haar vader (zoals Otis Redding en Donny Hathaway) en combineerde het met een liefde voor neo soul zoals Lauryn Hill en Amy Winehouse, en creëerde snel haar eigen uitgesproken identiteit. Na het behalen van haar bachelordiploma besloot SABRI haar koffers in te pakken en haar huis in Nederland te verlaten om wat tijd te nemen om haar songwritingvaardigheden in New York City te ontwikkelen. Tijdens het werken aan projecten voor andere artiesten ontdekte SABRI al snel haar baan en geluid als artiest en besloot ze om haar eigen muziek uit te brengen.

Boekingen Sabri

Ze bracht haar eerste single "Lost In You" juni 2019 uit, die internationaal de aandacht trok. Na het uitbrengen van de track werd SABRI uitgeroepen tot 3FM-talent en werd "Lost in You" al snel een succes op de Nederlandse radio. Het bereikte nummer 14 op Spotify's Viral 50 in Nederland en stond op Spotify-afspeellijsten in de VS. SABRI maakt zich op om nieuwe muziek uit te brengen voorafgaand aan haar debuutproject, dat later dit jaar zal worden uitgebracht.

Kom in de stemming

Sabri boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sabri bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sabri, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sabri in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sabri boeken

Wilt u Sabri boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sabri wilt inhuren.

Sabri boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!