Saskia en Serge boeken?

saskia en serge boeken
icon-clock

Tijdsduur

35 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Saskia en Serge boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Saskia en Serge

Saskia & Serge hebben 68 singles en 27 albums gemaakt. Ze hebben zelf een professionele audio-studio en schrijven niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. Daarnaast hebben ze ook nog tijd voor hun hobby's.

Saskia doet aan ballettraining en houdt van tuinieren. Serge voetbalt in de plaatselijke club SVS'65, 7 tegen 7 en speelt veldvoetbal bij v.v. Vuren. Hij is clubscheidsrechter en is ook gediplomeerd (hobby) sportverzorger. Ook voetbalt hij voor het goede doel bij het "World Master Team" van René van de Kerkhof.

Samen houden ze van tennissen, skiën, Aziatisch eten en kokkerellen en ze zijn bezig met een Spaanse cursus. Saskia en Serge hebben een eigen studio, waar ze cd's opnemen, demo's maken en hun nieuwe ideeën uitwerken. Saskia studeert gitaar en Serge gitaar, piano en 5-string banjo.

Boekingen Saskia en Serge

Ze zijn bezig een nieuw (unplugged) album samen te stellen, met hedendaags repertoire van bijvoorbeeld: Coldplay, Amy MacDonald, Racoon, Bruce Springsteen, Sam Smith, Mr. Probz et cetera.

Het optreden van Saskia & Serge bestaat voor een groot deel uit eigen repertoire, ballads, meezingers, covers, maar ook up-to-date songs. Voor senioren is het optreden natuurlijk grotendeels Nederlandstalig. Op Amerikaanse thema-feesten zingen ze hoofdzakelijk country-songs. Het country (theater) programma moet ruim van te voren worden geboekt i.v.m. repetities met de "Saskia en Serge Hotband".

Kom in de stemming

Saskia en Serge boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Saskia en Serge bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Saskia en Serge, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Saskia en Serge in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Saskia en Serge boeken

Wilt u Saskia en Serge boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Saskia en Serge wilt inhuren.

Saskia en Serge boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!