Sherry Dyanne boeken?

Sherry-Dyanne-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sherry Dyanne boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sherry Dyanne

De Nederlandse zangeres Sherry Dyanne heeft haar tv-debuut gemaakt met een optreden in het actualiteitenprogramma ‘De Wereld Draait Door’ (DWDD). Presentator Matthijs van Nieuwkerk was onder de indruk van Sherry Dyanne: "De broeierige zwoele tijden van Billie Holiday en Dinah Washington lijken weergekeerd"… " In Nederland is ze nog onbekend, maar in India is ze dagelijks te horen op de televisie in een autocommercial."

Sherry Dyanne optreden bij DWDD

Nadat de redactie van DWDD Sherry Dyanne had zien optreden in Club Dauphine hebben zij haar direct uitgenodigd voor een live optreden in de show. De tot heden nog ongetekende artiest wist de studio te veranderen in een heuse vijftiger jaren jazz club.

Bekend in het buitenland

Naast haar bekendheid door de commercial voor het automodel Honda Jazz in India, is Sherry Dyanne een veelgevraagde artiest in Istanbul. Daar is zij al door een groter publiek ontvangen en wordt er regelmatig over haar geschreven in de media. Zij trad de afgelopen jaren voornamelijk solo op in Europa en de Verenigde Staten in onder andere Les Ottomans( Turkije), Camp Nou stadion(Barcelona), de Badcuyp(Amsterdam) en in de Bitterzoet (Amsterdam). Daarnaast heeft Sherry Dyanne het podium gedeeld met onder andere Michael Franti, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Leon Ware.

Debuutalbum ongetekend

De tot op heden ongetekend zangeres, werkt op dit moment aan haar debuutalbum en hoopt dit in 2010 uit te brengen.

Boekingen Sherry Dyanne

Tijdens een optreden van Sherry Dyanne vloeien in het repertoire heden en verleden harmonieus in elkaar over . Haar muzikale interpretatie geïnspireerd, door de muzikale sfeer van de beroemde “Cotton Club” van de jaren 30.

Kom in de stemming

Sherry Dyanne boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sherry Dyanne bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sherry Dyanne , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sherry Dyanne in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sherry Dyanne boeken

Wilt u Sherry Dyanne boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sherry Dyanne wilt inhuren.

Sherry Dyanne boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!