Soul! boeken?

soul boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Soul! boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Soul!

SOUL!

Let me get up and do my thing!

Zanger en drummer Huub Janssen kruipt als kleine jongen regelmatig achter het drumstel van zijn vader (de legendarische drummer met dezelfde naam) om de Jazz grooves die zijn vader hem voorspeelt na te spelen. De jaren ’60 en ’70 Soulsound die is ontstaan uit de vroegere Jazz en Blues zit Huub Janssen dan ook in het bloed en is de basis van zijn show SOUL!.

SOUL! is een heerlijke ervaring die je terugbrengt naar het gouden tijdperk van de Sweet Soul Music. Een waar feest met herkenbare tracks van o.a. James Brown, Otis Redding, Sam & Dave, Jackie Wilson en Wilson Pickett.

Boekingen Soul!

Naast een warme zangstem beschikt Huub Janssen over slick dansmoves die getuigen van de invloed van legende James Brown. Je kúnt gewoon niet meer stil staan!

Huub Janssen wordt begeleid door een groep topmuzikanten, waaronder een spetterende blazerssectie.

SOUL! bestaat uit:

 • Huub Janssen (zang)
 • Niek Heijsterman (drums)
 • Judith Renkema (bas)
 • Jeroen Torrente (gitaar)
 • Sander de Bie (toetsen)
 • David Romanello (sax)
 • Robin Rombouts (trompet)

Kom in de stemming

Soul! boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Soul! bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Soul!, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Soul! in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Soul! boeken

Wilt u Soul! boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Soul! wilt inhuren.

Soul! boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!