SoulBlender boeken?

soulblender boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

SoulBlender boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie SoulBlender

Graag stellen we je voor aan de twaalf enthousiaste muzikanten die de magie van SoulBlender maken. Een schat aan ervaring en persoonlijke invloeden uit onder andere filmmuziek, jaren ’80 pop, country, rock ‘m roll en rock. Gooi alles in de blender en je merkt al snel dat in de mix van swingende soul, dynamische disco, meesterlijke Motown en vurige funk, niemand in een hoekje kan blijven staan.

Hoe het begon

De eerste muzikale klanken van Soulblender dateren van het vroege voorjaar van 2003, toen een aantal Friese muzikanten besloot om samen een band te starten. De eerste naam van de band was ‘Big Trouble’, met een muzikale mix van soul, disco en top 100. Na enkele optredens werd duidelijk wat de muzikale richting van de band ging worden en de naam werd veranderd in Soulblender. Door de jaren maakte Soulblender zich de stijlen Soul, Disco, Funk & Motown helemaal eigen en combineerde de stijlen met elkaar.

Boekingen SoulBlender

Pure classics met echte instrumenten en waarbij veel energie vrijkomt, dat werd het geluid van Soulblender. Tot op de dag van vandaag is Soulblender in staat gebleken deze richting op unieke wijze uit te dragen.

“We spelen deze te gekke muziek omdat we zelf fan zijn. Dat straalt ervan af tijdens onze optredens. We doen dan ook graag een stapje extra om het iedereen naar de zin te maken!”

Kom in de stemming

SoulBlender boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen SoulBlender bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met SoulBlender, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u SoulBlender in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

SoulBlender boeken

Wilt u SoulBlender boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u SoulBlender wilt inhuren.

SoulBlender boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!