Spargo boeken?

Spargo-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

50 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Spargo boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Spargo

Spargo is terug! Wil je de ongeëvenaarde sound van Spargo op je (bedrijfs)evenement of festival? De band speelt de voetjes van de vloer, met klassiekers als ‘You and me’, ‘Just for you’ en ‘One night affair’! Heb je een andere aanvraag, ook dat is mogelijk.

Boekingen Spargo

Spargo is een Nederlandse funk-disco-popgroep die in 1980 in Nederland, Italië, België, IJsland, Peru en Suriname een nummer 1-hit scoort met ‘You and me’. Daarna behalen de nummers ‘Head up to the sky’, ‘One night affair’, ‘Just for you’ en ‘Hip hap hop’ een plaats in de top 5. In 1985 gaat de band uit elkaar. In 1997 komt de band weer kort bijeen voor een reünie en volgen er live- en televisieoptredens. Eind 2015 wordt Spargo gevraagd voor het Let’s Dance-evenement van Humberto Tan in een uitverkocht Ziggo Dome. Het is een groot succes en de band besluit dit soort grotere optredens weer te gaan doen.

Kom in de stemming

Spargo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Spargo bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Spargo, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Spargo in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Spargo boeken

Wilt u Spargo boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Spargo wilt inhuren.

Spargo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!