Maywood boeken?

maywood boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Maywood boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Maywood

Maywood heeft een immense staat van dienst weten op te bouwen in de muziekindustrie. Ineens waren ze er eind jaren zeventig. Twee mysterieuze zusjes die met 'Mother How Are You Today' het startschot gaven voor een carrière die zijn weerga niet kent. Wereldhits als 'Rio', 'Late At Night' en 'Give Me Back My Love' volgden elkaar in hoog tempo op. De zusjes zongen de nummers niet alleen naar de hoogste regionen van de internationale hitlijsten, maar daarnaast werden alle hits ook nog eens geschreven door Alice Maywood! Maywood scoorde hits in maar liefst 52 landen, waaronder Spanje, Zweden, Korea, Japan, Polen, Finland, Indonesië en Bulgarije.

Wat niemand meer voor mogelijk had gehouden, is toch gebeurd. MAYWOOD IS TERUG. Alice en Caren zijn er klaar voor om wederom de nationale- en internationale podia opnieuw te betreden. Een knallende bühne show waarin alle Maywood hits elkaar in hoog tempo zullen opvolgen. Van 'Rio' tot 'Mother How Are You Today' en van 'Late At Night' tot 'Give Me Back My Love'. Een knallende 'back to the 80's' show met een licht nostalgisch tintje.

Boekingen Maywood

Met hun scala aan (wereld)hits vormt Maywood het absolute muzikale middelpunt op ieder feest en evenement.

Kom in de stemming

Maywood boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Maywood bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Maywood, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Maywood in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Maywood boeken

Wilt u Maywood boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Maywood wilt inhuren.

Maywood boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!