Stefan Molendijk / Freestyle Football boeken?

stefan molendijk boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Stefan Molendijk / Freestyle Football boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Stefan Molendijk / Freestyle Football

Stefan, freestyle football, is begonnen op 12-jarige leeftijd. Geïnspireerd door de vele filmpjes op internet begon Stefan met urenlange trainingen om de nieuwste trucs te leren. Na een jaar hard werken kwam de eerste grote kans al op zijn pad, hij werd gevraagd om te spelen in een Super de Boer commercial voor de landelijke televisie. Niet lang daarna trad hij op voor 50.000 Feyenoord fans op de open dag in De Kuip.

Daarna is het snel gegaan, en de opdrachten liepen uiteen van het optreden op kinderfeestjes tot een theatertour door het hele land met Ali B. Optreden op een beurs in Rome voor Sony, figureren in een internet commercial voor Pepsi, een weekend Parijs met een cameraploeg van BNN, zijn passie voor de sport heeft ervoor gezorgd dat hij al een hoop ervaring rijker is op 24-jarige leeftijd.

Boekingen Stefan Molendijk / Freestyle Football

Inmiddels is het zover dat hij deze passie ook kan overbrengen op anderen. Dit doet hij door middel van workshops op scholen, voetbalclubs, kinderfeestjes en andere evenementen.

Kom in de stemming

Stefan Molendijk / Freestyle Football boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Stefan Molendijk / Freestyle Football bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Stefan Molendijk / Freestyle Football, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Stefan Molendijk / Freestyle Football in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Stefan Molendijk / Freestyle Football boeken

Wilt u Stefan Molendijk / Freestyle Football boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Stefan Molendijk / Freestyle Football wilt inhuren.

Stefan Molendijk / Freestyle Football boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!