TomV Freestyle Voetbal boeken?

TOMV boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

TomV Freestyle Voetbal boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie TomV Freestyle Voetbal

TOMV, ‘ballen’ als passie. Eén met de bal. Soms letterlijk, als de bal op de zijkant van z’n hoofd is beland en hij de bal heen en weer wiegend op die plek houdt. Vervolgens beweegt de bal in een vloeiende beweging weer naar de voeten van Tom, waar de snelheid van de bal - in acrobatische bewegingen - van voet naar voet, je doet duizelen. Hoe doet ‘ie dat?

Je moet het zien, dan beleef je de passie van TOMV!

TOMV is een freestyle voetballer, die al jaren shows en clinics geeft. Hij heeft onder andere deelgenomen aan tv-programma’s, zoals ‘Wedden dat ik het kan’ en ‘Zapplive’ en aan een marketing-campagne voor Cruyff Sport. Het heeft hem op allerlei plekken in Nederland en de wereld gebracht, van Parijs, Dubai, Bahrein, Brussel tot Lissabon en Berlijn en deelname aan shows als Kerstcircus AHOY met zijn groep Urban e-Motion evenals een uniek optreden met die groep live op TV voor de Koning en miljoenen mensen die tijdens de Koningsvaart in Amsterdam, aan de buis gekluisterd waren.

Jonge professionele freestyle

TOMV is een jonge, professionele freestyle voetballer, met een representatief voorkomen, waar het prettig mee werken is, zowel voor, tijdens als na de show. Tom studeert Bewegingswetenschappen in Groningen en is een opvallend goede didacticus. Hij heeft plezier in het overbrengen van zijn enthousiasme en weet heel goed hoe hij de zaken bij verschillende doelgroepen moet aanpakken.

Tricks en skills

Hard werken heeft hem gemaakt tot een entertainer, die met de bal mensen blijft verwonderen en boeien. Hij wil graag zijn skills en kernwaarden als doorzettingsvermogen en passie doorgeven aan zowel kinderen als volwassenen. Heel bewust en doordacht is Tom bezig met het blijven ontwikkelen van kwalitatieve, mooie shows, die interessant zijn voor het publiek. TOMV beheerst de tricks en skills, waarmee hij mensen in vervoering brengt.

Bol staat van de creativiteit

Freestyle voetbal is een sport, die bol staat van de creativiteit, waarbij vooral gekeken wordt naar techniek en stijl, de creatieve aanpak én – uiteraard - de controle die je over de bal hebt. Bij Freestyle voetbal komt het aan op de tricks die je met een bal kunt uithalen.

Boekingen TomV Freestyle Voetbal

Ooit begon het met de kunst om een bal in de lucht te houden, met hoofd, knie of voet (het eerste filmpje van freestyle voetbal was feitelijk de warming up van Diego Maradona tijdens de halve finale van de UEFA-cup in 1989; Napoli - Bayern Munchen) en is nu uitgegroeid tot een regelrechte kunst , waarbij acrobatische bewegingen onderdeel vormen van de show. Freestyle voetbal is eind jaren negentig vooral in Nederland (door)ontwikkeld

Kom in de stemming

TomV Freestyle Voetbal boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen TomV Freestyle Voetbal bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met TomV Freestyle Voetbal, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u TomV Freestyle Voetbal in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

TomV Freestyle Voetbal boeken

Wilt u TomV Freestyle Voetbal boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u TomV Freestyle Voetbal wilt inhuren.

TomV Freestyle Voetbal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!