Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo boeken?

voetbal jongleur boeken
icon-clock

Tijdsduur

25 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo

Onze Voetbal Jongleur is niet de eerste de beste jongleur. Meervoudig Nederlands Kampioen Jongleren Marco Bonisimo verzorgt spectaculaire voetbalshows van 2 tot 50 minuten. Met charme en plezier weet hij met gemak het hart van uw publiek te stelen. Marco jongleert met vijf (!) voetballen.

Hebben de meeste voetbalelftallen al moeite om één bal in het team te houden, Marco jongleert en manipuleert er schijnbaar zonder moeite 5 (!). Met een show of een presentatie wordt uw publiek razendsnel meegenomen in een wereld van verbazing en plezier. Mogelijk in (uw) sporttenue, met een casual uitstraling of in pak.

Boekingen Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo

Inzetbaar tijdens openingen, bedrijfsfeesten, (sport)gala's, straattheaterfestivals en workshops.

Kom in de stemming

Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo boeken

Wilt u Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo wilt inhuren.

Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!