Michael Evolution boeken?

michael evolution boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Michael Evolution boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Michael Evolution

Michael van Beek ook bekend als Michael Evolution is een basketbal artiest van wereldklasse, die al miljoenen mensen heeft weten te verbijsteren in zijn carrière! Voor kleine en grote evenementen, theater- & circusproducties, televisie en basketbal halftime shows, Michael van Beek is de beste van zijn discipline! Met ruim 10 jaar live podium ervaring, heeft Michael van Beek zijn credits en plek in de showbizzwereld verdiend! In Sardinië won hij de titel "Nr. 1 Basketball Freestyler Of Europe 2005". Met zijn artistieke creativiteit, charisma en grote performance kwaliteiten is Michael de freestyler die deze sport in de theater- en circuswereld heeft geïntroduceerd!

Boekingen Michael Evolution

Michael is te boeken voor solo show’s ‘Soul Makossa’ met een Urban style of ‘Evolution of the Planet’ juist een theatrale invulling en Cirque du Soleil styling. Met Galdino, heeft Michael een geweldige duo show. ‘HipHop Freestyle Basketball’ is de naam van zijn originele workshop.

Bij "HipHop Freestyle Basketball", krijg je les in de gekste basketball tricks en de vetste hiphop moves in ÉÉN!!! Dit betekent niet dat je een basketballer of een danser hoeft te zijn. Dit is voor IEDEREEN!!! De basis elementen van de basketball tricks worden nauwkeurig uitgelegd en vervolgens uitgewerkt naar een leuke choreografie op muziek!

Michael is ook te boeken voor showproducties op maat en commercials.

Kom in de stemming

Michael Evolution boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Michael Evolution bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Michael Evolution, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Michael Evolution in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Michael Evolution boeken

Wilt u Michael Evolution boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Michael Evolution wilt inhuren.

Michael Evolution boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!