t Wesen van Saeftinghe boeken?

t wesen van saeftinghe boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

t Wesen van Saeftinghe boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie t Wesen van Saeftinghe

Een verhalende voorstelling over de middeleeuwse rietsnijder Roderick van Kuytaert. Op een dag ontdekt hij in het kreupelhout een wezentje. Dat wezentje leeft op het land, maar ook in het water, kan zwemmen als een vis en vliegen als een vliegje. Als Roderick van zijn ontdekking vertelt, gelooft niemand zijn verhaal. Is het dan een draak?

Hij besluit het wezen te vangen, wat na veel pogingen uiteindelijk lukt. Dan besluit hij ermee de wijde wereld in te trekken om iedereen 't Wezen van Saeftinghe te tonen. En weet je... het wezen kent kuntjes. Soms mag het dan ook even uit de kar. Maar pas op je vingers...

Boekingen t Wesen van Saeftinghe

Interactieve mobiele voorstelling, waar kinderen eindeloos van genieten en geheel in op kunnen gaan, om contacten te kunnen maken met het wezen. Spannend, maar o zo lief!

Kom in de stemming

t Wesen van Saeftinghe boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen t Wesen van Saeftinghe bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met t Wesen van Saeftinghe, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u t Wesen van Saeftinghe in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

t Wesen van Saeftinghe boeken

Wilt u t Wesen van Saeftinghe boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u t Wesen van Saeftinghe wilt inhuren.

t Wesen van Saeftinghe boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!