Chris Bordet boeken?

Tafelgoochelaar-Chris-Bordet-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Chris Bordet boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Chris Bordet

Goochelaar Christophe (Chris) Bordet wordt in Parijs geboren. Op zijn achtste krijgt hij een goocheldoos cadeau en al op zijn tiende reist hij als kindsterretje door Frankrijk, als side-act van cabaretgroepen en bands. Bordet verhuist naar Zwitserland, waar o.a. te zien is in tv- en theateroptredens en een reeks Magic Dinnershows. Ook trekt hij een seizoen lang mee met een circus, werkt op cruiseschepen en vertoont zijn kunsten op festivals in heel Europa. Twee jaar geleden reisde Bordet de liefde achterna naar Nederland, waar het publiek intussen ook voor zijn charme gevallen is. Zo was hij de afgelopen tijd onder andere te zien in De Nationale Wetenschapsquiz (VPRO) en The Social Club (BNN).

Wat is dat, tafelgoochelen?

Tafelgoochelen wordt ook wel aangeduid met de term Walking Act. Voor deze vorm van entertainment is geen podium nodig. Het kan overal ingezet worden. De goochelaar loopt rond op de feestlocatie en verrast steeds kleine groepjes gasten tegelijk met een serie trucs. Door het interactieve karakter van deze vorm van goochelen zullen uw gasten het gevoel hebben werkelijk iets magisch meegemaakt te hebben.

Boekingen Chris Bordet

Een tafelgoochelaar is de perfecte keus voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, een receptie, een gala, een bruiloft of een jubileum.

Kom in de stemming

Chris Bordet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Chris Bordet bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Chris Bordet, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Chris Bordet in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Chris Bordet boeken

Wilt u Chris Bordet boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Chris Bordet wilt inhuren.

Chris Bordet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!