Tanja Lasch boeken?

tanja lasch boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Tanja Lasch boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Tanja Lasch

'Ik weet nog steeds niet wat ik ga doen, maar het zal zeker iets met muziek te maken hebben'. Dus Tanja beantwoordde zelfverzekerd de vraag awt ze op jonge leeftijd wilde zijn. Het was dus logisch om na haar afstuderen te solliciteren aan de Carl-Maria von Weber University of Music in Dresden. Tanja slaagde voor het toelatingsexamen en studeerde vanaf dat moment muziek met als hoofdvak zang.

Tijdens haar studie zong ze in verschillende projecten, werd ze aangenomen als zangeres voor radio- en reclameborden en was ze achtergrondzangeres voor verschillende artiesten. Tanja had in haar jeugd al op en van het podium gesnoven. Haar eerste tv-optreden was in de voormalige DDR. In het jeugdtelevisieprogramma "Mobil" zat ze naast "Lippi" Wolfgang Lippert en zong "Ik trouw met mijn vader".

Op 11-jarige leeftijd ging Tanja op excursie in acteren en speelde ze de 'Ilona' met 'Nepper-Schlepper-Bauernfänger'. Het hoogtepunt in die tijd was waarschijnlijk haar optreden op het internationale songfestival in Cesme (Turkije) voor 13.000 mensen. Waar ze als jongste deelnemer Duitsland vertegenwoordigde met de titel "One Heart for this Earth". Vanaf nu wist ze het zeker, "het podium is mijn thuis". Na enkele jaren te hebben gezongen en gedanst in een Engelstalig dansproject, richtte ze in 2000 samen met haar zus het hitduo "Tanja en Diana" op. Samen namen ze de titel "From Heart to Heart" op, het titelnummer voor het MDR-programma "Alles Gute".

Boekingen Tanja Lasch

In hetzelfde jaar tekenden beiden een contract met de populaire omroep "Goldstar-TV" voor 3 jaar en modereerden vanaf dat moment het dagelijkse programma "Refreshing German" en modereerden daar ook de oudejaarsprogramma's voor 3 jaar. Privé vond Tanja geluk, trouwde, kreeg een zoon en zorgde de eerste jaren voornamelijk voor haar gezin.

Op een geven moment keerde Tanja echter terug naar het podium en dus bracht ze in 2015 haar eerste soloalbum "LEBENSECHT" uit. In 2017 volgde haar tweede album "HERZKINO", dat zichzelf op de 48e plaats van de top-100 verkoopcharts kon bewijzen. De coverversie van het nummer "DIE IMMER LACHT" heeft vandaag de dag meer dan 13.000.000 views. Haar andere nummers tikken ook de 1.000.000 views aan.

Na een privé-breuk in 2018 weet ze het zeker: "Nu doe ik gewoon mijn eigen ding" en begon haar emoties, verdriet en ook het zelfvertrouwen in een geweldige tijd daarna in haar aankomende album te plaatsen en haar teksten te schrijven. Op 28 juni 2019 verschijnt eindelijk haar derde album "BETWEEN LAUGHING AND WEEPING"

Kom in de stemming

Tanja Lasch boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Tanja Lasch bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Tanja Lasch, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Tanja Lasch in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Tanja Lasch boeken

Wilt u Tanja Lasch boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Tanja Lasch wilt inhuren.

Tanja Lasch boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!