Thijs Swinkels boeken

Thijs-Swinkels-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief monitorset

Thijs Swinkels boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Thijs Swinkels

Thijs Swinkels (Nieuwegein, 21 juni 2003) is zanger en pianist. De liefde voor muziek ontstond al in zijn jeugd. Hij groeide op met de muziek van Simon & Garfunkel, Neil Diamond, Michael Bublé en ook de muziek van grote componisten als Bach en Beethoven was vaak te horen in huis.

Verbazing en ongeloof

Toen hij 10 jaar oud was kreeg hij zijn eerste pianolessen. Aanvankelijk speelde hij enkel klassiek repertoire van componisten als Mozart en Schubert. Later begon hij zich te interesseren voor andere muziekstijlen zoals Jazz en Boogiewoogie met pianisten Elton John, Jerry Lee Lewis en Liberace als grote voorbeelden. Er kwam grote verandering in zijn muzikale carrière toen hij besloot, zonder enige zangervaring, zich op te geven voor The Voice Kids. Zijn lage stemgeluid was volgens Ilse de Lange nog nooit eerder vertoond in The Voice Kids en was een veelbesproken onderwerp in het land. Ook het feit dat hij nog nooit eerder een zangoptreden gedaan had en dat zijn ouders niet wisten dat hij kon zingen, leidde tot enorme verbazing en ongeloof van de 2 miljoen kijkers. Thijs schopte het in team Douwe Bob tot en met The Battles. Hij bracht na zijn Voice Kids avontuur een single uit die door vele regionale en nationale radiozenders werd gedraaid. Deze single en zijn verschijning in The Voice Kids leverden hem meerdere uitgebreide interviews op bij NPO Radio 5.

Boekingen Thijs Swinkels

Inmiddels stroomden de aanvragen voor optredens binnen en ook werd hij gevraagd achtereenvolgens voor de Babette Labeij Music Academy en om de vooropleiding van het ArtEz conservatorium in Zwolle te doen. Deze vooropleiding in Zwolle heeft hij 1 jaar lang gedaan en hierna heeft hij 2 jaar de vooropleiding aan het koninklijk conservatorium van Den Haag gedaan, alwaar hij ook zijn Gymnasium diploma haalde. Daarna heeft Thijs gestudeerd aan het conservatorium van Utrecht.

Thijs treedt regelmatig op in restaurants/hotels zoals The Duchess, The Hard Rock Hotel, Corendon Plaza Hotel, The College Hotel en is te boeken.

Kom in de stemming

Thijs Swinkels boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Thijs Swinkels bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Thijs Swinkels, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Thijs Swinkels in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Thijs Swinkels boeken

Wilt u Thijs Swinkels boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Thijs Swinkels wilt inhuren.

Thijs Swinkels boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!