Thijs Swinkels boeken

Thijs-Swinkels-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief monitorset

Thijs Swinkels boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Thijs Swinkels

De liefde voor muziek ontstond al in Thijs’ jeugd. Hij groeide op met de muziek van Simon & Garfunkel, Neil Diamond, Michael Bublé, Guus Meeuwis en ook de muziek van grote componisten als Bach en Beethoven was vaak te horen in huis. Toen hij 10 jaar oud was, begon hij met pianolessen. Aanvankelijk speelde hij enkel klassiek repertoire van componisten als Mozart en Schubert. Later begon hij met zingen terwijl hij zichzelf begeleidde op de piano met Elton John als zijn grote voorbeeld.

The Voice Kids

Er kwam grote verandering in zijn muzikale carrière toen hij 6 jaar geleden besloot, zonder enige optreed ervaring, zich op te geven voor The Voice Kids. Zijn lage stemgeluid was volgens Ilse de Lange nog nooit eerder vertoond in The Voice Kids en was een veelbesproken onderwerp. “Ik had nog nooit opgetreden en zelfs mijn ouders wisten niet dat ik kon zingen en dat leidde destijds zowel thuis als bij de kijkers tot enorme verbazing en ongeloof” vertelt Thijs met een glimlach. Hij schopte het in team Douwe Bob tot en met The Battles.

Boekingen Thijs Swinkels

Na The Voice, rond zijn 15de, begon Thijs aan de vooropleiding van het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Deze vooropleiding heeft hij 2 jaar lang gevolgd en hierna heeft hij 2 jaar de vooropleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag gevolgd.

Crooners

Thijs (20) mag zich de jongste crooner van Nederland noemen. Of hij nou op het podium staat met een Big Band of met tape, ieder event weet hij te overtuigen met zijn interpretaties van bekende songs van o.a. Frank Sinatra, Nat King Cole en Michael Bublé. Maar ook voor songs van Michael Jackson en Elton John draait Thijs zijn hand niet om. In december 2022 was Thijs gastzanger bij de Aristo’s Big Band tijdens een concert in Club Hart in Amsterdam. Een jaar later stond hij op dezelfde locatie met zijn eerste solo show met The Residence Big Band.

2024- EP

Dit nieuwe jaar zal in het teken staan van Thijs’ eigen muziek. Met Nederlandstalige Swingpop wil Thijs Nederland gaan veroveren. Samen met producer en componist Mark Pepping en tekstschrijver en zanger Tony Neef werkt hij aan zijn eerste EP. De eerste track en single zal later dit jaar verschijnen.

Kom in de stemming

Thijs Swinkels boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Thijs Swinkels bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Thijs Swinkels, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Thijs Swinkels in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Thijs Swinkels boeken

Wilt u Thijs Swinkels boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Thijs Swinkels wilt inhuren.

Thijs Swinkels boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!