Toiletjuf Gerry boeken?

toiletjuf gerry boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Toiletjuf Gerry boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Toiletjuf Gerry

Boek de goudeerlijke Rotterdamse toiletjuffrouw Gerry nu op jouw event! Naar de wc gaan was nog nooit zo leuk geweest! Boek Gerry nu.

Deze ontwapenende vrouw houdt op uw feest de toiletten bilfris en plasschoon. Toiletjuf Gerry, haar fles wc-fris en haar toiletborstel zijn onafscheidelijk.

Ook voor alle andere ongemakken heeft Gerry hulpmiddeltjes op voorraad: norit, paracetamol en een hot item uit de Privé voor de zittenblijvers.

Boekingen Toiletjuf Gerry

Gerry is overigens bepaald geen kakmadam maar een goudeerlijke Rotterdamse, die zegt waar het op staat. Haar ontluisterende eenvoud staat garant voor een absoluut uniek en vrolijk toiletbezoek.

Deze eenvoudige toiletjuf blijkt keer op keer de onverwachte top act van de avond! Gerry komt 5 uur naar uw event en doet in deze 5 uur verschillende sets.

Toiletjuf Gerry boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Toiletjuf Gerry bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Toiletjuf Gerry, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Toiletjuf Gerry in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Toiletjuf Gerry boeken

Wilt u Toiletjuf Gerry boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Toiletjuf Gerry wilt inhuren.

Toiletjuf Gerry boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!