Twan Lijten boeken?

Twan-Lijten-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Twan Lijten boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Twan Lijten

Twan Lijten schrijft liedjes die uit het leven zijn gegrepen maar hij is toch geen typische vertolker van het levenslied. Columnist en oud Stadsdichter van Tilburg Jace van de Ven betitelt zijn muziek als “levenspop”. Met zijn 47 jaar en ruime ervaring in het muzikale landschap, is Twan klaar voor een volgende stap. Die gaat richting de kleinkunst, het theater, dáár wordt het volgende hoofdstuk in de zorgvuldig opgebouwde carrière van Twan geschreven. Natuurlijk blijft Twan ook ee n bekend gezicht in het feestcircuit, want ook daar voelt hij zich als een vis in het water! Twan Lijten begint zijn muzikale avontuur al 40 jaar geleden als gitarist. Dit mondde uit in een samenwerking met een bonte verzameling aan muzikanten. Hij schreef muziek en teksten voor diverse artiesten en uiteindelijk vanaf 2002 voor zichzelf. In 2002 resulteerde dat meteen in de grote hit “Puur op het gevoel”. Daarmee werd zelfs het podium van Lowlands bereikt en stond Twan ook in een uitverkocht Gelredome.

Het is niet de bedoeling om hier een lijst van eremetaal te weerspiegelen. Wil je echt alles van Twan weten, ga dan eens kijken op dat wereldwijde spinnenweb. Het gaat meer om het nu, wat er komen gaat en wat we van Twan zouden verwachten. Een belangrijke pion in dit muzikale schaakspel is zijn nieuwe manager Riny Schreijenberg. Maker en bedenker van beroemdheden, eigenaar van o.a. een Gouden Harp, schrijver van duizenden liedjes en vermaard trompettist. Riny gaat Twan Lijten op het pad zetten waar hij wil wandelen, nee, niet rennen.. vooruit dan, snelwandelen..

Boekingen Twan Lijten

De liedjes van Twan vertellen ieder hun eigen verhaal, meestal autobiografisch, soms over anderen vertellend, maar altijd warm en herkenbaar. Alle liedjes blijven overeind met enkel een gitaar, daarop zijn ze ook geschreven. Maar ook met een compleet orkest laat deze aimabele Brabander zich graag horen. De nieuwste single van Twan Lijten heet “ Als je Alles… ” en is geproduceerd door de succesvolle producers Riny Schreijenberg, Pieter van Schooten en John Dirne van White Villa Studio ’s in Ede. Tekst en muziek komen van de hand van Twan zelf.

Kom in de stemming

Twan Lijten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Twan Lijten bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Twan Lijten, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Twan Lijten in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Twan Lijten boeken

Wilt u Twan Lijten boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Twan Lijten wilt inhuren.

Twan Lijten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!