Wende boeken?

Wende-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Wende boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Wende

Wende is een multi-talent, met zowel 2 Edisons en een Gouden Harp op zak als een Gouden Kalf nominatie. Bovenal is zij een artiest in hart en nieren, met het podium als middel om mensen te raken. Op dat podium zoekt Wende grenzen op en rekt die grenzen op. Dit doet ze in zowel haar eigen werk, als in projecten waarbij zij met anderen meewerkt.

Ze maakt shows en voorstellingen met liefde voor esthetiek en gebruikt alle theatrale elementen om een verhaal te vertellen. Daarbij zoekt ze naar het spanningsveld tussen theater, popmuziek, elektronische en klassieke muziek en hoe zij elkaar kunnen ontmoeten. Het resulteert in een prachtige balans tussen entertainment en experiment.

Boekingen Wende

Op bedrijfsevenementen is Wende als geen ander in staat om een krachtige performance neer te zetten die iets dóét met het publiek. Of het nu klein en akoestisch is, met een strijkkwartet of een heel symfonieorkest; Wende verrast, daagt uit, opent ogen en ontroert.

Kom in de stemming

Wende boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Wende bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Wende, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Wende in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Wende boeken

Wilt u Wende boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Wende wilt inhuren.

Wende boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!