Willy aus Kevelaer boeken?

willy aus kevelaer boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Willy aus Kevelaer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Willy aus Kevelaer

Willi Girmes, geboren am 11.01.1956 in Kevelaer.

Reeds als klein kind trad Willi al op in het café van zijn ouders. Door het succes volgeden al snel optredens op carnavalszittingen en buurtfeesten. Naast reeds bestaande liedjes zong hij ook door hemzelf gecomponeerde werken en droeg hij ook eigen gedichten voor.

Op 11 januari 1980 formeerde hij zijn eigen band, "De Piger Tigerband". Met deze band reisde hij vele jaren naar talrijke plaatsen langs "De Niederrhein". Hij trad o.a. op met bekende groepen/entertainers zoals "Pur, Klaus Lage en Brings". Vanaf 1990 werd hij naast zanger ook zelf een succesvol entertainer en programmaleider (o.a. samen met 'Back Street Boys')

Vanaf 2000 tot 2006 produceerde Willi Girmes zijn eerste Majorca-successen met Jürgen Blätz (KM Producties). Uit deze tijd dateren titels zoals 'Wir fliegen nach Majorca', 'Sonne der Nacht' en de Ëins-Live O-ten tophit 'Männer aufwachen Party'.

Boekingen Willy aus Kevelaer

Vanaf 2007 werkt hij zeer succesvol samen met het duo van X-Freunde Sound Studio in Keulen, Mike Rötgens en Hartmut Wessling. Beter bekend van nummers als 'Fiësta Mexicana', 'Ich will eind Kind von dir' en 'Komm mit ins Wunderland'.

Verder heeft Willi al sinds vele jaren heel veel succes in Nederland, met name in de grensstreek. Hij treedt hier veel op bij Schlagerparties, Oktoberfeesten, Wijnfeesten en Duitse avonden.

Kom in de stemming

Willy aus Kevelaer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Willy aus Kevelaer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Willy aus Kevelaer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Willy aus Kevelaer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Willy aus Kevelaer boeken

Wilt u Willy aus Kevelaer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Willy aus Kevelaer wilt inhuren.

Willy aus Kevelaer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!