Wolfgang Saufi boeken?

Wolfgang-Saufi-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Wolfgang Saufi boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Wolfgang Saufi

Welkom bij Wolfgang Saufi! Die König von die Oktoberfesten, die Apres-Ski und Festivals!

Al jarenlang is Wolfgang Saufi één van de populairste feestartiesten voor de Apres-Ski feesten, Oktoberfesten, festivals, bierfesten en feesttenten.
Als voormalig leadzanger van Die Tolle Leute staat deze top entertainer garant voor 100% stimmungsgarantie!

De beste Apres-Ski en Oktoberfest hits komen voorbij wanneer Wolfgang Saufi de bühne betreed en zijn energie zal an snel overslaan op het publiek. Zo was hgij in de afgelopen jaren meerdere malen te gast bij Das Coen und Sanderfest van Radio538, Festival Dutch Valley, Het Foute Oktoberfest in Ahoy, de Franse en Oostenrijkse Apres-Ski, en vele andere Oktoberfesten en Apres-Ski feesten.

Boekingen Wolfgang Saufi

Veel interactie, een goede dosis zelfspot, en onbeperkt feesten zijn de kenmerken van een optreden van Wolfgang Saufi. Laat je ook meenemen in de flow van "Stimmung, bier, und Gaudi", en ga voor "ein Party Ohne Ende" met deze Duitse rasentertainer!

Kom in de stemming

Wolfgang Saufi boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Wolfgang Saufi bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Wolfgang Saufi, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Wolfgang Saufi in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Wolfgang Saufi boeken

Wilt u Wolfgang Saufi boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Wolfgang Saufi wilt inhuren.

Wolfgang Saufi boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!