Anne Hoogendoorn boeken?

anne hoogendoorn boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Anne Hoogendoorn boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Anne Hoogendoorn

“Die kleine opdonder uit Friesland” “De kleine rockchick” “Ik hoop heel ver te komen met jou!” Enkele uitspraken van Jeroen van der Boom, de coach van Anne Hoogendoorn bij The Voice of Holland waar ze de halve finale bereikte Tot haar deelname aan dit programma was Anne de passie voor muziek kwijt geraakt. Ondanks een intensieve zangcarrière van 10 jaar met verschillende bands en een muziekopleiding aan de Herman Brood Academie in Utrecht, was het gewoon even einde verhaal.

Anne ging weer studeren. Totdat ze de oproep voor The Voice of Holland zag; ze wilde het nog één keer proberen. De afloop is bekend en Anne heeft haar passie voor het zingen en muziek maken weer teruggevonden. Met zes keer een uitverkochte Heineken Music Hall, een gouden plaat op zak en een optreden in Ahoy Rotterdam in het vooruitzicht, heeft Anne meer energie dan ooit!

Boekingen Anne Hoogendoorn

Inmiddels heeft ze, met behulp van een topproducent, de tijd genomen om een album te maken waarvan de teksten door haar zelf zijn geschreven. Heel bewust heeft Anne er voor gekozen om het album helemaal in eigen beheer uit te brengen, zodat zij de regie in eigen hand heeft. Haar eigen stijl is duidelijk te herkennen en je hoort de bevrijding doorklinken in haar muziek om haar eigen weg te gaan

Het wordt nu tijd om deze nummers live ten gehore te brengen. Ze laat Nederland zien dat ze meer in haar mars heeft dan de covers die ze heeft gezongen tijdens de televisieshows. Het Diabetesfonds vond in haar de perfecte ambassadeur; je droom niet opgeven omdat je diabetes hebt. Hiermee spreekt ze heel veel jongeren met diabetes aan en is ze een voorbeeld voor hen.

Anne is er klaar voor: de kleine rockchick gaat knallen!

Kom in de stemming

Anne Hoogendoorn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Anne Hoogendoorn bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Anne Hoogendoorn, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Anne Hoogendoorn in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Anne Hoogendoorn boeken

Wilt u Anne Hoogendoorn boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Anne Hoogendoorn wilt inhuren.

Anne Hoogendoorn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!