Annic van Wonderen boeken?

annic van wonderen boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Annic van Wonderen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Annic van Wonderen

Annic van Wonderen is een zakenvrouw in hart en nieren, mode-expert en alleskenner op het gebied van online media en social media. Daarnaast is ze hét bewijs dat je from scratch een zeer succesvol bedrijf kunt starten. Na de middelbare school te hebben afgerond, koos Annic ervoor werkervaring op te doen met stages en cursussen. Eerst liep ze mee achter de schermen bij Marie Claire, om vervolgens in de keuken van Danie Bles te kijken. Na al deze ervaringen richtte Annic een eigen styling bureau op.

Na zeer succesvol als stylist gewerkt te hebben voor bladen als Grazia en Cosmopolitan en ingeschakeld te zijn voor televisiecommercials en voor programma's als Ik Hou Van Holland en Kinderen voor Kinderen, was het tijd voor de volgende stap; de site die heel modeminnend Nederland nog miste.

In 2009 richtte Annic I Love Fashion News.com op. Dé site waar je als eerste het laatste modenieuws kunt lezen. In plaats dat ze beren op de weg zag, ging ze ervoor en heeft anno 2013 dé grootste modenieuws site van Nederland. Deze site werd opgevolgd door een Beauty, Baby, Vacature en Showbizz variant.

Boekingen Annic van Wonderen

Maar bij I Love Fashion News.com alleen houdt het niet op. Annic was twee jaar lang elke ochtend op de radio te horen bij Wild FM en heeft een eigen wekelijkse column in Metro. Daarnaast geeft Annic lezingen en presentaties over haar succesverhaal, online media en social media. Ook is ze expert op het gebied van modetrends.

Dit jaar heeft Annic een nieuw bedrijf opgericht; Van Wonderen Publishing. Het is een uitgeverij voor online media. Bastiaan van Schaik.com is de eerste site die onder dit bedrijf valt en er zullen nog meerdere websites volgen die onder haar vleugels verder zullen gaan. Ook zullen er nieuwe sites opgericht worden door Annic zelf die ook onder die uitgeverij vallen.

Annic van Wonderen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Annic van Wonderen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Annic van Wonderen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Annic van Wonderen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Annic van Wonderen boeken

Wilt u Annic van Wonderen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Annic van Wonderen wilt inhuren.

Annic van Wonderen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!