Anny Schilder boeken?

anny schilder boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Anny Schilder boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Anny Schilder

In 1984 leek de loopbaan van Anny Schilder voorbij te zijn. Na acht jaar het gezicht te zijn geweest van de Volendamse succesgroep BZN vond Anny Schilder het wel goed. Anny Schilder wilde nog maar één ding: rust. Gelukkig voor al haar fans kroop ook bij haar het bloed waar het niet gaan kan. Een jaar na haar beslissing besloot Anny Schilder terug te keren in de schijnwerpers, ditmaal als solo-artieste. Daarvoor had Anny Schilder al samen met het Kinderen voor Kinderen-Koor een Kerstsingle opgenomen, die de vijfde plek in de hitlijsten behaalde.

De daarop volgende eerste solo-CD - getiteld Here I Am - werd met enthousiasme ontvangen. De eerste single 'Adieu Cherry' werd meteen al een grote Hit. Daarna scoorde Anny Schilder een nog grotere Hit met 'You're My Hero'. Naast de vele solo-optredens van Anny Schilder trad Anny ook met de Volendamse band Next One op voor volle zalen, zoals ze dat ook als zangeres van BZN altijd gedaan had.

Meer dan 100.000 exemplaren verkocht

Met die groep vierde Anny Shilder in de jaren tachtig immers gigantische successen. De eerste single met Anny Schilder, na hun Rock and Roll tijd, heette Mon Amour en schoot direct door naar de Top van de hitlijsten. Er werden meer dan 100.000 exemplaren van verkocht. In de jaren daarna nam het succes van Anny Schilder alleen maar toe. Het leverde niet alleen 10 gouden- en 10 platina platen op, maar ook onderscheidingen als De Gouden Harp en de Gouden Notenkraker. Ook als solo-artiest maakt Anny Schilder die faam waar. Zonder overigens haar 'roots' te vergeten want naast nummers van haar solo-CD's brengt Anny Schilder ook een aantal van haar hits uit de BZN periode.

In 1976 stapte Anny Schilder in de groep BZN. Hun eerste single 'Mon Amour' met Anny Schilder bereikte de hoogste plaats in alle hitlijsten. Er werden meer dan 100.000 exemplaren verkocht en werd beloond met goud.

Anny Schilder mag zichzelf ook de eerste zangeres noemen die op CD te beluisteren was. In 1984 besloot Anny Schilder om voorlopig even een punt achter haar carrière te zetten, ze wilde er even helemaal uit. Totdat de VARA het idee kreeg met Anny Schilder en het koor van 'kinderen voor kinderen' een kerstplaat te maken. Bloed kruipt waar het niet gaan kan, Anny Schilder zei ja en in november 1984 stond zij alweer in de studio het nummer 'Eeuwige Kerst' te zingen. Deze plaat bereikte de 5e plaats in alle hitlijsten. Het was een begin van een stormachtige solo-carrière.

Boekingen Anny Schilder

In 1985 haalde Phonogram Anny Schilder over om een solo-LP te maken 'Here I Am'. Ook deze LP werd weer een groot succes. Na de drukte die zo'n project met zich meebrengt besloot Anny Schilderom met stille trom de showbizz even links te laten liggen. Haar dochtertje had haar harder nodig dan haar publiek vond zij.

In 1987 besloot Anny Schilder om samen met Jaap Buys, haar huidige manager de schouders eronder te zetten. Ze wilde weer voor 100% haar vak oppakken. En ging dan ook weer solo optreden. Ook wilde ze weer met een band werken. Dat werd de Volendamse groep 'Next One'. Dat werd zo'n succes dat ze de optredens moesten uitbreiden. Zo ontstond de 'Volendammer Avond'. Samen met Piet Veerman, George Baker en Next One zal zij ervoor zorgen dat dit een avond wordt om nooit te vergeten. Vele hits zullen deze avond te beluisteren zijn. Nummers die op haar lijf geschreven zijn die niemand kan evenaren. Zoals Blue Eyes, Chanson d'Amour, BZN medley, You are my Hero, High Noon, Er is 1 ding dat altijd blijft, Moeder, Working Girl, Angel of the Morning, Just an Illusion, Mon Amour. Want zingen, dat kan Anny Schilder !!!

Kom in de stemming

Anny Schilder boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Anny Schilder bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Anny Schilder, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Anny Schilder in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Anny Schilder boeken

Wilt u Anny Schilder boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Anny Schilder wilt inhuren.

Anny Schilder boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!