Floortje Smit boeken?

floortje smit boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Floortje Smit boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Floortje Smit

Floortje Smit is een Nederlands zangeres en heeft in de finale gestaan van de talentenshow Idols en The Voice Of Holland. Ze vervulde de rol van “Ozzy” in de rockmusical We Will Rock You.

Ook deed ze mee aan de soundmixshow met “Hero” van Mariah Carey, ze won de publieksprijs en eindigt als 4de. Toen ze deelnam aan Idols haalde ze de finale maar werd geplaagd door een keelontsteking. Na dit programma kreeg zij een platencontract bij The Entertainment Group en maakte ze de singles ‘Wake up’, ‘Starts with goodbye’, ‘Justice’ en ‘Blindspot’ en het album Fearless. Met Jerry Given nam zij de single ‘Town’ op.

Ook lag er een rol klaar in de musical ‘We Will Rock You’ waarin zij de rol speelt van de sexy rebelse Ozzy. De musical heeft een verhaal die vertelt over 300 jaar in te toekomst waar mensen gemaakte muziek op eigen gemaakte instrumenten wordt verboden. Dit komt doordat er dan alleen digitale geproduceerde muziek is toegestaan. Een deel van de jeugd komt in opstand en de ‘ werkelijke’ muziek breekt door.

Boekingen Floortje Smit

Floortje doet opnieuw mee aan de derde editie van The Voice of Holland waarbij ze mag kiezen uit vier coaches die zijn omgedraaid. Haar beslissende keus werd Roel van Velzen. Wanneer ze weer in de finale beland, wordt Floortje derde.

Kom in de stemming

Floortje Smit boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Floortje Smit bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Floortje Smit, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Floortje Smit in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Floortje Smit boeken

Wilt u Floortje Smit boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Floortje Smit wilt inhuren.

Floortje Smit boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!