April en Dr. Rum boeken?

april en dr rum boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

April en Dr. Rum boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie April en Dr. Rum

April is van Surinaamse/Arubaanse afkomst, geboren en getogen in Nederland. Ze heeft twee kinderen. Ze is nog met de vader van haar kinderen, maar woont bij haar moeder. Ze zat ooit in Greengang en heeft in 2009 in X-Factor gezeten met haar zus, wat niet goed ging en waarmee ze veel gedoe over haar heen kreeg. Ze hoopte op een carriere in de muziek, want dat is het enige waar ze goed in is. April haal veel uit het geloof.

Boekingen April en Dr. Rum

Rum is geboren op Sint Maarten en 5 jaar geleden naar Nederland gekomen. Hij studeert aan de opleiding Music Production en is een echte entertainer. Hij geeft af en toe (dans + stagepresence) workshops. Hij heeft een studio gebouwd in zijn appartement. Hij woont samen met zijn broer en neef. Zijn neef is sinds kort ook zijn manager. Hij haalt zijn ook positieve levensvisie uit het boek 'The Secret' en het geloof. Hij wil de jongens op Sint Maarten graag inspireren.

Kom in de stemming

April en Dr. Rum boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen April en Dr. Rum bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met April en Dr. Rum, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u April en Dr. Rum in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

April en Dr. Rum boeken

Wilt u April en Dr. Rum boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u April en Dr. Rum wilt inhuren.

April en Dr. Rum boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!