Brand New Bag boeken?

brand new bag boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Brand New Bag boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Brand New Bag

Brand New Bag, een maar liefst 13 topmuzikanten en vocalisten tellende soulcoverband en draagt de titel 'hottest band in town' met verve. Sinds 2008 speelt het fantastische op elkaar ingespeelde gezelschap menig zaal, discotheek of plein volkomen plat met hun herkenbare en superswingende soulcovers. Zowel de klassiekers van Aretha Franklin, Otis Redding en James Brown komen voorbij, als meer eigentijdse soul van o.a. Amy Winehouse en Joss Stone.

Boekingen Brand New Bag

Gegarandeerd een swingend feest, met een sporadische ballad, gebracht met veel gevoel en met respect voor het origineel Op een uitermate ritmische basis van drums en bas, aangevuld met soepel gitaarwerk en Hammond-achtige toetsenpartijen en de onmisbare blazerssectie, zijn het de weergaloze leadzangeres en zager, bijgestaan door 2 achtergrondzangeressen, die een soulfeestje bouwen waar het maar moeilijk bij stil staan is. Of het moet zijn om puur te genieten...

De band speelt regelmatig met gastvocalisten (o.a. Spooky, van Spooky & Sue, en Louis Windzak, bekend als de Nederlandse Otis Redding), maar nodig hebben ze dat absoluut niet. Op eigen kracht reiken ze ook tot ongekende hoogtes en rusten niet voordat iedereen staat te swingen.

Kom in de stemming

Brand New Bag boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Brand New Bag bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Brand New Bag, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Brand New Bag in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Brand New Bag boeken

Wilt u Brand New Bag boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Brand New Bag wilt inhuren.

Brand New Bag boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!