Bart van Olphen boeken

Bart-van-Olphen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Bart van Olphen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Bart van Olphen

Bart Van Olphen is vis-expert en vis-kok. Als kok, auteur en ondernemer is hij voorvechter van niet alleen de lekkerste maar ook duurzaam gevangen vis.

Vis expert

Na de Hogere Hotelschool in Den Haag te hebben volbracht, leerde Bart eind jaren ’90 de fijne kneepjes van de viskeuken kennen in verschillende sterrenkeukens in Parijs. Bij terugkomst in Nederland dook Bart in de wereld van de vis.

Gouden Tulp

Bart heeft inmiddels 10 viskookboeken op zijn naam staan waarvan er meerdere werden vertaald. Voor het Fishes Kookboek en Bart’s Fish Tales ontving hij een Best of the World Cookbook Award. Voor Het Nederlands Viskookboek ontving hij een Gouden Tulp voor meest informatieve boek van Nederland. Zijn boeken worden vertaald in het Engels, Duits en zelfs Chinees en zijn op veel plekken op de wereld te krijgen.

Veggies & Fish

Eind 2020 heeft Bart zijn laatste boek uitgebracht. Veggies & Fish is het eerste resultaat van de nieuwe samenwerking met Fontaine Uitgevers. De fotografie werd ook nu verzorgd door topfotograaf David Loftus. Er zijn meerdere vertalingen op komst.

Tijd voor Max

Op televisie vind je Bart als kok regelmatig bij Tijd voor Max en Koffietijd. Daarnaast komt hij regelmatig voor in andere TV programma’s om zijn kunde en visie op de visserij. Daarnaast werkt hij vast samen met culy.nl, foodandfriends.nl en publiceert hij met regelmaat in Foodies Magazine.

You Tube

Zijn YouTube kanaal heeft ruim 60 duizend abonnees en op Instagram heeft hij zo’n 65 duizend volgers die daar onder meer ‘de kortste kookshow van de wereld’ kunnen vinden. Bart werkt ook samen met de Engelse TV Kok Jamie Oliver voor het Jamie’s Foodtube kanaal.

Boekingen Bart van Olphen

Bart is mede-oprichter van het vismerk Fish Tales. Dit merk verkoopt uitsluitend duurzaam gevangen vis om er zorg voor te dragen dat we niet allen nu maar ook in de toekomst van de lekkerste vis kunnen blijven genieten. Sinds november 2020 is Bart met ditzelfde unieke product onder de naam Sea Tales vertegenwoordigd op de Amerikaanse markt.

Bart woont in Amsterdam met zijn drie kinderen Bo, Juul en Ties.

Kom in de stemming

Bart van Olphen boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Bart van Olphen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Bart van Olphen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Bart van Olphen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Bart van Olphen boeken

Wilt u Bart van Olphen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Bart van Olphen wilt inhuren.

Bart van Olphen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!