Lonny Gerungan boeken?

Lonny-Gerungan-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Lonny Gerungan boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Lonny Gerungan

Televisiekok en auteur Lonny Gerungan (1956) kwam ruim vijfentwintig jaar geleden naar Nederland. In Amsterdam aangekomen nam hij een baantje als afwasser bij het toen befaamde en inmiddels verdwenen restaurant ´Speciaal´. In de avonduren leerde Lonny Gerungan de Nederlandse taal. Binnen enkele jaren werkte hij zich op tot gastheer van het restaurant om vervolgens voor zichzelf te beginnen. Ruim vijftien jaar runde Lonny Gerungan in Amsterdam zijn eigen zaak. Lonny’s vader was vlak na de oorlog één van de bekendste koks in Indonesië. Hij zwaaide de scepter in de keuken van het beroemde ´Bali Hotel´ in Denpasar. In de keuken waar John Gerungan de leiding had legde zoon Lonny de basis voor zijn latere carrière als kok en culinair specialist in Nederland.

culinaire programma ´De Reistafel´

In 1997 begon Lonny Gerungan bij de TROS met zijn culinaire programma ´De Reistafel´. Lonny Gerungan stortte zich vanaf dat moment geheel op zijn nieuwe uitdaging: het presenteren en samenstellen van zijn televisieprogramma en het schrijven van kookboeken. Inmiddels heeft Lonny Gerungan 6 televisieseries over zijn geboorteland Indonesië gemaakt, nam hij 2 tv-series op in Thailand en verschenen er 10 kook- en kijkboeken die door hem zijn geschreven. Voor zijn zesde boek ´De Complete Indonesische Keuken´ ontving Lonny Gerungan een nominatie voor de ‘Gouden Garde 2002’, evenals een nominatie voor de ‘Wina Born Prijs 2003’ en daarmee behoort dit boek tot de drie beste culinaire publicaties die in 2002 in ons land zijn verschenen. In dit standaardwerk geeft Lonny Gerungan een totaaloverzicht van de Indonesische keuken. In mei 2003 verscheen onder de titel ´De Origineel Thaise Keuken´ het zevende boek van Lonny Gerungan, dat enkele weken later al werd genomineerd voor de ‘Gouden Garde 2003’. Het boek ´De Origineel Thaise Keuken´ sloot nauw aan bij de twee televisieseries ´De Reistafel´/De Origineel Thaise Keuken, die Lonny Gerungan in 2003 en 2004 voor de TROS op TV-2 presenteerde.

Boekingen Lonny Gerungan

Lonny Gerungan is niet alleen kok en culinair specialist op het gebied van exotische keukens, maar ook een getalenteerd zanger. In het verleden vertegenwoordigde hij zijn geboorte-eiland Bali bij het Nationale Songfestival in de Indonesische hoofdstad Jakarta. Na enkele cd-singles volgden een tweetal cd-albums (met zangeres Justine Pelmelay) die op de twintigste plaats in de album-Top-100 eindigden. Deze cd-albums zorgden voor een revival van het bekende Indo-repertoire. Ondertussen heeft Lonny een zestal cd's uitgebracht. Al deze songs vertolken Lonny & Sandra veelvuldig op pasar malams, Indonesische en Indische feesten en op exotische party’s. In 2006 nam Lonny zijn eerste jazz-cd op.

Kom in de stemming

Lonny Gerungan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Lonny Gerungan bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Lonny Gerungan, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Lonny Gerungan in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Lonny Gerungan boeken

Wilt u Lonny Gerungan boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Lonny Gerungan wilt inhuren.

Lonny Gerungan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!