Basto boeken?

Basto-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Basto boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Basto

Maak kennis met de helderste rijzende ster van België op het wereldwijde muziekfirmament: Basto! Een paar jaar geleden betrad hij het toneel met nummers als "Rock With You", "Savior" en "Kiss Yourself", en kreeg hij onmiddellijk steun van zware gewichten zoals Tiësto, Axwell, Armin en alle andere gebruikelijke verdachten.

Terug van weggeweest

Na een tijdje van de radar te zijn geweest, te hebben geschreven en geproduceerd voor andere artiesten, dook hij in 2009 weer op, in samenwerking met John Dahlbäck voor hun enorme samenwerking "Out There", die de poleposition bereikte op de Cool Cuts Chart, het VK Upfront Club Chart en alle 6 de Buzz Charts !!! De "SpaceCake" van dit jaar werd meteen een favoriet van Sander Van Doorn en was een van de absolute hoogtepunten in de set van DJ Chuckie op Sensation in Kopenhagen. …

Boekingen Basto

En nu is er het thema van Gregory. Oorspronkelijk geschreven als een klassiek eerbetoon aan het iconische tv-personage van Hugh Laurie, (Gregory) House, veranderde het uiteindelijk in dit epische dansrecord, dat vanaf dag 1 overal de aandacht trok en al werd verdedigd door de grootste smaakmaker in de branche, de heer Pete Tong zelf. Houd Basto dus in de gaten, want zijn toekomst ziet er rooskleurig uit! Er komt nog veel meer …

Kom in de stemming

Basto boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Basto bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Basto, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Basto in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Basto boeken

Wilt u Basto boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Basto wilt inhuren.

Basto boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!