Caro Emerald boeken?

caro emerald boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 - 60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Caro Emerald boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Caro Emerald

U kunt Caro Emerald inhuren voor een paar van haar aansprekende hits, of een volledige avond vol muziek van hoge kwaliteit. Haar verhaal leest als een sprookje. Zij kwam vanuit het niets in de hitparade in Nederland terecht en is daar vervolgens nooit meer weg gegaan. Wist u dat haar debuutalbum Deleted Scenes from the Cutting Room Floor ruim 28 weken op nummer 1 in de albumlijst heeft gestaan? Zelfs twee jaar na de release stond het album nog in de album top-100, een geweldige prestatie. Wilt u Caro Emerald boeken? Wij horen graag van u.

U kunt Caro Emerald boeken voor de diverse songs die ze ten gehore kan brengen, maar wat dacht u van de verschillende eigen singles? Back it Up, A Night Like This, Riviera Life en That Man zijn hier een aantal goede voorbeelden van. Door heel Europa kent men de songteksten, waardoor het niet zo vreemd is dat haar kast vol staat met awards vanuit binnen- en buitenland. U kunt Caro Emerald huren voor een heerlijke muzikale avond, waarbij de pure kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Boekingen Caro Emerald

Begin 2011 besloot Caro Emerald dat het tijd werd om ook het buitenland aan te gaan doen. Ze bracht haar debuutplaat onder andere uit in Frankrijk, Duitsland, Portugal, Engeland, Italië en Rusland, waar ze behoorlijk wat successen heeft weten te boeken. Wilt u Caro Emerald boeken? Houd er dan rekening mee dat het een internationale artiest is, die prachtig op het affiche staat.

U kunt met Caro Emerald een wereldartiest inhuren. Zij heeft een uitgebreide ervaring met festivals door heel Europa en in de rest van de wereld. Heeft u een prachtig evenement op stapel staan en wilt u Caro Emerald boeken? Neem dan contact op met Twilight Entertainment, zodat we u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Kom in de stemming

Caro Emerald boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Caro Emerald bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Caro Emerald, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Caro Emerald in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Caro Emerald boeken

Wilt u Caro Emerald boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Caro Emerald wilt inhuren.

Caro Emerald boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!