Charlotte ten Brink boeken?

charlotte ten brink boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Charlotte ten Brink boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Charlotte ten Brink

Charlotte Liza ten Brink werd geboren op 12 januari 1988 in Amsterdam. Ze groeide op als middelste in een gezin van vijf meisjes. Toen ze klein was had Charlotte al cello- en pianoles. Pianospelen vindt ze nog steeds heerlijk om te doen.

Tijdens haar middelbare schooltijd op het Amsterdamse Barlaeus Gymnasium was Charlotte zoveel mogelijk bezig met zingen. Ze besloot het serieus aan te pakken en nam zangles op de gerenommeerde zangschool van Babette Labeij. Daar werden haar de grondbeginselen van het zingen bijgebracht. Bijzonder is het dan ook, dat ze daar tegenwoordig zelf zangdocent is, en zo haar kennis weer doorgeeft aan groepen jonge zangers en zangeressen. Maar, Charlotte is kritisch, ambitieus en perfectionistisch, en vindt dat ze nooit is uitgeleerd. Ze besluit privéles te nemen: eerst bij Kees Taal, en recentelijk, tot op de dag van vandaag, krijgt ze wekelijks les van Klara Uleman.

Nadat ze haar middelbare school had afgerond besloot ze een jaar leuke dingen te gaan doen en te gaan werken bij restaurant Pasta e Basta in Amsterdam, waar de bediening ook zingt voor de gasten. Een perfecte plek om meer ervaring op te doen in optreden voor veel publiek. Naast haar werk bij Pasta e Basta ging ze communicatiewetenschappen studeren aan de UvA. Toch bleef zingen altijd haar grootste interesse hebben, en trad Charlotte steeds vaker op.

Boekingen Charlotte ten Brink

In 2009 deed Charlotte mee aan televisieprogramma Popstars, waar ze het schopte tot de kwartfinale. Een jaar later werd ze gevraagd om mee te doen aan de eerste editie van The Voice of Holland, en, met succes: ze bereikte de liveshows. Van de talentenjachten leerde Charlotte ontzettend veel, en daarnaast gaven ze haar het laatste duwtje om haar droom na te jagen: het maken als zangeres. Begin 2011 stopte Charlotte met haar studie om zich volledig op haar zangcarrière te richten. Niet langer wilde ze zich door anderen laten voorschrijven wat ze moest doen, of wat ze wel en niet mocht zingen. Ze besloot zelf de touwtjes volledig in handen te nemen, en richtte haar eigen platenlabel, ‘Dot’s Records’, op. Met producer Nando Eweg dook ze de studio in om te werken aan haar debuutalbum. Nu, een jaar later is het eindelijk zo ver: haar eerste eigen single ‘Fool’ ligt in de winkels.

Een droom die uitkomt. Maar, als het aan Charlotte ligt is dit pas het begin van een lange zangcarrière. Haar doel is het uitbrengen van haar eigen album met allemaal mooie nummers er op. Want, zegt ze: “Het belangrijkste aan muziek is dat je er je emoties en gevoelens mee kan overbrengen. Mensen raken met je stem, dat is het mooiste wat er is”.

Kom in de stemming

Charlotte ten Brink boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Charlotte ten Brink bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Charlotte ten Brink, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Charlotte ten Brink in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Charlotte ten Brink boeken

Wilt u Charlotte ten Brink boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Charlotte ten Brink wilt inhuren.

Charlotte ten Brink boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!