Cheyenne Toney boeken?

cheyenne toney boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Cheyenne Toney boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Cheyenne Toney

Cheyenne Toney debuteerde in 2013 op 18-jarige leeftijd in de tv hit-show The voice of Holland en schopte het met verve tot de halve finale. Met haar schitterende vertolking van Stromae's 'Formidable' wist ze vele harten te veroveren en haalde ze de nummer-1 positie in de Nederlandse hitlijsten.

In de daaropvolgende tijd trad ze op met Marco Borsato (een duet in zijn Ziggo Dome concert series), met de legendarische Sister Sledge en mocht ze acte de presence geven bij Humberto Tan's hit-concept 'Let's Dance', wederom in een uitverkochte Ziggo Dome.

Boekingen Cheyenne Toney

In 2015 bracht ze een EP ('Mijn Hart') uit en heeft zich sindsdien toegelegd op het schrijven van meer eigen materiaal. Cheyenne heeft een bijzondere en krachtige stem waarmee ze op prachtige wijze haar eigen verhaalemotie weet te geven. Haar muziek omschrijft zich het beste als een mix van pop, R&B en Funk met een vleugje reggae.

Haar nieuwe, funky en intense single heet 'Deja Vu', is gemaakt met hetzelfde team en wordt vergezeld door een prachtige, krachtige en vrouwelijke videoclip.

Kom in de stemming

Cheyenne Toney boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Cheyenne Toney bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Cheyenne Toney, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Cheyenne Toney in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Cheyenne Toney boeken

Wilt u Cheyenne Toney boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Cheyenne Toney wilt inhuren.

Cheyenne Toney boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!