Jennifer Lynn boeken?

jennifer lynn boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

In overleg

Jennifer Lynn boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jennifer Lynn

Jennifer Lynn is een Amerikaanse singer-songwriter muzikant. Dankzij haar stijgende stembereik, glinsterende originele deuntjes en indrukwekkende podiumpresentatie heeft zij een aanhang bereikt via liveshows, radio en televisie. Jennifer veroverde de harten van het Nederlandse publiek met haar optredens in de finale van The Voice of Holland. Door het gebruik van opzwepende ballads tot rauwe pop.

Sinds 2009 heeft Jennifer opgetreden op speciale gelegenheden zoals het koningshuis. Voor prinses Margriet en prins Pieter-Christiaan. Meer recentelijk, als onderdeel van het 150-jarig jubileum van het Internationale Rode Kruis, trad ze op live televisie op voor koning Willem Alexander van Nederland.

Jennifer werd een officiële ambassadrice voor het Nederlandse Rode Kruis in 2015 toen haar originele nummer 'Carry Me' werd geselecteerd als hun volkslied. Ze trapte de IFRC Conferenties van Genève af met een live optreden voor meer dan 2000 consulaten en hoogwaardigheidsbekleders van over de hele wereld. Ze blijft de wereld rondreizen met 'Carry Me' voor evenementen en fondsenwerving.

Boekingen Jennifer Lynn

Met een opvallende lengte van 1.80 meter heeft Jennifer Lynn een stem die nóg groter is. Haar tweede album, '6 degrees', laat zien dat ze een moedige maar kwetsbare zangeres is. Verstevigd en oprecht, iriserend en onweerstaanbaar, deze strak vormgegeven liedjes vertellen wat het betekent om lief te hebben en pijn te doen en te dromen. Of je nu 'Fishing for the Moon' bent of gewoon probeert 'Keep it Simple' te houden wanneer het leven opzienbarende wendingen je kant opdraait. Dit zijn sprankelende, mooie dingen, van een zangeres met een verhaal om te vertellen.

Kom in de stemming

Jennifer Lynn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jennifer Lynn bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jennifer Lynn, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jennifer Lynn in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jennifer Lynn boeken

Wilt u Jennifer Lynn boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jennifer Lynn wilt inhuren.

Jennifer Lynn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!