Coosje Smid boeken?

coosje smid boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. geluid

Coosje Smid boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Coosje Smid

Coosje Smid studeerde in 2009 aan de Nederlandse Popacademie (richting singer/songwriter), waarna ze direct een platendeal kreeg bij Sony Music. Naast zingen is Coosje ook actrice. In 2009 kreeg ze een rol in de film JOY (regie Mijke de Jong), waar ze direct een Gouden Kalf voor Beste Vrouwelijke Bijrol voor kreeg. Ze was verder onder andere te zien in de telefilm Vast (regie Rolf van Eijk), My Life on Planet B (regie Ivan Lopez Nunez) en korte films als Te Min, Steen, Geen Klote en Roffa (regie Bobby Boermans).

Op televisie had Coosje rollen in onder andere Lijn 32, Eileen, Penoza 2, Van God Los 2 en A'dam & E.V.A. 2. Verder deed ze meet met The Voice of Holland seizoen 4 waar ze het tot de kwart finale schopte. Tussendoor treedt ze op in het theater met haar vader Ernst Daniël Smid. In 2014 Tourden zij door Nederland met de voorstelling Voor Elkaar en in de zomer van 2015 speelden zij samen in Erbij Of Niet Erbij op de Parade.

Boekingen Coosje Smid

Coosje is als ambassadeur van Oxfam Novib samen met haar vader op reis geweest om een documentaire te maken over de hongersnood en de droogte. Ze schreef daarvoor het nummer 'Find Your Way Back Home'. Coosje werkt momenteel aan een nieuw album met zelfgeschreven nummers.

Kom in de stemming

Coosje Smid boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Coosje Smid bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Coosje Smid, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Coosje Smid in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Coosje Smid boeken

Wilt u Coosje Smid boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Coosje Smid wilt inhuren.

Coosje Smid boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!