Nicole Bus boeken?

nicole bus boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Nicole Bus boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Nicole Bus

Nicole Bus is een soulvolle singer-songwriter met een rauw en authentiek geluid. Op elfjarige leeftijd begon Nicole met het schrijven en componeren van haar eigen liedjes. Haar muziek is een presentatie van haar geloof en diep gevoelde emoties. Medelevend en koesterend haar muziek slaagt erin om kracht en troost te geven. In 2006 trad ze op als voorprogramma van de Amerikaanse gospelzanger Canton Jones.

Als onderdeel van een singer-songwritertour in 2008 ging ze naar Israël, Palestina en Nicaragua. In Nicaragua sloot ze zich aan bij een groep van de meest geprezen vrouwelijke muzikanten van het land (onder meer Gaby Baca, Katia Cardenal en Clara Grun) als onderdeel van de International Gathering of Female Singer / Songwriters. Deze ervaringen hebben bijgedragen aan de vorming van haar tot de artiest die ze nu is .

Waar Nicole ook verschijnt, succes zal zeker volgen. Haar indrukwekkende stem, warme uitstraling en krachtige boodschap, won in 2009 de Gospel Challenge een grote wedstrijd in de Nederlandse gospelwereld. Met het vertrouwen en de allure van een doorgewinterde artiest opende ze het Gospelfestival in Paradiso, waar ze het winnende lied Jerusalem zong.

Boekingen Nicole Bus

2010 was een erg druk en lonend jaar, het werd geprezen als een van de beste acts die optraden op het XNOIZZ Flevo Festival. Nicole speelde in een unieke showcase op de nieuwe Nederlandse muziekconferentie Buma Rotterdam Beats voor een jury van verschillende internationale muziekinstellingen (universele muziek GB, warner / chappell muziek NL, badboy records VS). Alle aanwezige juryleden waren overweldigd door de prestaties van Nicoles en prezen haar uk / us-geluid. Na de opening van het gospelfestival in Paradiso keerde ze op 11 december 2010 terug om de 25-jarig jubileumeditie van Nederlands langstlopende muziekwedstrijd "De Grote Prijs van Nederland" te winnen.

Voor deze zegevierende oproep werd ze door koning Alexander en koningin Maxima van Nederland uitgenodigd voor een diner in het paleis om haar prestaties tot nu toe te eren. In 2011 bracht ze haar eerste album uit met EMI-records en Bladehammer heette "The heart of the matter".

In 2012 toerde ze in Singapore en Indonesië en presenteerde ze haar eigen motiverende tv-programma op de Indonesische televisiezender Indo Vision.

Dit jaar presenteert ze weer een tv-programma op de Nederlandse televisie genaamd G-Time tv op zender Family 7. Nicole zit nu in haar derde jaar van het Conservatorium van Amsterdam. Ze produceert, schrijft en bespeelt zelfs verschillende instrumenten.

Momenteel werkt ze hard aan haar tweede debuutalbum dat volgend jaar te verwachten is.

Kom in de stemming

Nicole Bus boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Nicole Bus bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Nicole Bus, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Nicole Bus in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Nicole Bus boeken

Wilt u Nicole Bus boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Nicole Bus wilt inhuren.

Nicole Bus boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!