Christina Curry boeken?

christina curry boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Christina Curry boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Christina Curry

Op jonge leeftijd maakte Christina haar debuut als mannequin in de show van ontwerper Paul Schulten. Inmiddels is zij een televisie personality, model en kunstenares. Iedereen leerde haar kennen in het televisieprogramma 'Op zoek naar God', gevolgd door 'Welkom bij de Camara's en het spraakmakende 'Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS'.

Dit jaar was zij te zien in het programma 'Celebrity Pole Dancin' waar zij als enigste zonder sport of dans achtergrond de finale wist te behalen. Zij werd uiteindelijk vijfde maar heeft van de sport 'paal dansen' inmiddels ook haar werk gemaakt. Zij geeft op verschillende sportscholen les in deze bijzondere sport.

Boekingen Christina Curry

Deze eigenwijze doorzetter heeft inmiddels laten zien dat zij meer is dan alleen de dochter van beroemde ouders. Christina is te boeken voor bijvoorbeeld: catwalk model, fotoshoots (beauty and fashion), openingen, productpresentatie en famous bartending. Zij is een alleskunner die van alle markten thuis is.

Christina Curry boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Christina Curry bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Christina Curry, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Christina Curry in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Christina Curry boeken

Wilt u Christina Curry boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Christina Curry wilt inhuren.

Christina Curry boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!