Christopher Max boeken?

christopher max boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 20 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Christopher Max boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Christopher Max

De Amerikaanse singer/songwriter Christopher Max woont alweer sinds een paar jaar in Nederland. Op dit moment geniet de flamboyante Christopher grote bekendheid door zijn deelname aan The Voice of Holland in het team van Roel van Velzen. Hij schopte het uiteindelijk ver tot en met de live shows. Muziek zat hem al vroeg in de genen, dat kon ook niet anders met als vader de beroemde zanger en tekstschrijver Gene Mc Daniels die in de jaren 60 diverse hits scoorde. Zijn oudste twee kinderen brachten Christopher er uiteindelijk toe dat hij zich in Nederland ging vestigen.

Christopher heeft in Amerika al aan aardige muzikale staat van dienst en stond onder contract bij EMI Records en Sony Music Publishing in New York City waar hij ook jarenlang heeft gewoond. Op dit moment is hij fulltime muzikant en woont met zijn vrouw en twee kinderen in Amsterdam. Het 49-jarige muzikale talent werkte eerder met grote wereldsterren zoals Michael Jackson, Whitney Houston, Slash en Lenny Kravitz. Laatstgenoemde mag hij al jarenlang ook tot zijn vriendenkring rekenen. Zijn muziekstijl laat zich het beste omschrijven als rock/pop.

Boekingen Christopher Max

Zijn uitgebreide muzikale toevoegingen aan welke hij heeft meegewerkt in zijn loopbaan omvatten een-lijst van nummer een rock, pop, soul en R & B artiesten:

 • Michael Jackson? (PEPSI RC)
 • Whitney Houston – (COCA COLA COMMERCIAL – NYC)
 • Slash (* VAN GUN’S & ROSES / Velvet Revolver)
 • Prince (MARTIKA’S KITCHEN” CD)
 • Simon Lebon – DURAN DURAN (JAPAN TOUR W / Nile Rodgers)
 • John Taylor – DURAN DURAN
 • Lenny Kravitz
 • Diana Ross – (Christopher schreef mee met Nile Rodgers)
 • Michael MCDonald
 • Steve Winwood

Kom in de stemming

Christopher Max boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Christopher Max bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Christopher Max, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Christopher Max in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Christopher Max boeken

Wilt u Christopher Max boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Christopher Max wilt inhuren.

Christopher Max boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!