Claire Maidin boeken?

claire Maidin boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Claire Maidin boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Claire Maidin

Dat we in Nederland nog niet veel van Claire Maidin hebben gehoord is een kwestie van tijd en over de landsgrenzen kijken. Claire heeft haar sporen verdiend in het buitenland, en reist momenteel de hele wereld over met een groot orkest achter zich. Claire, geboren in het Engelse Yorkshire, was getrouwd met een Nederlandse man en heeft een dochtertje, Lily. Tijd voor een nadere kennismaking met dit supertalent op piano en zang.

Claires muzikale talent viel al vroeg op. Als meisje van elf werd Claire toegelaten op de prestigieuze Chethams School of Music, gevolgd door The Royal College of Music en The Royal Academy of Music in Londen. In 1994 was Claire finaliste van BBC Young Musician of the Year. Sindsdien is ze als pianosolist betrokken bij de BBC, ITV en Sky Television, en heeft ze samengewerkt met onder andere Simon Cowell, Cliff Richard, Bridget Nielson, JLS, Neil Diamond, Diana Ross en Liza Minelli. Naast muzikaal talent is Claire in Engeland uitgegroeid tot een tv-persoonlijkheid. Ze was onder andere vocal coach bij XFactor UK, Britain’s Got Talent, Sing If You Can en Comic Relief.

Boekingen Claire Maidin

Claires eerste kennismaking met Nederland was in 2013, toen ze groot succes had bij Holland’s Got Talent. Met haar indrukwekkende pianospel en unieke stem, en niet te vergeten haar charming looks, schopte ze het tot de finale.

Claire zet momenteel de laatste puntjes op de i van haar album Up Close and Personal. ‘Het album gaat heel puur klinken’, vertelt Claire. ‘Ik wil echt mezelf laten zien, zonder opsmuk. Door muziek te maken geef je veel van jezelf bloot. Als je songs vanuit je tenen komen, dringt dat ook bij je luisteraars door. Ik maak muziek met hart en ziel, en dat mag iedereen horen!’ Op haar album, én live: Claire geniet het meest van optreden en andere mensen laten genieten. En daar kan Nederland de komende tijd veel van verwachten.

Kom in de stemming

Claire Maidin boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Claire Maidin bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Claire Maidin, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Claire Maidin in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Claire Maidin boeken

Wilt u Claire Maidin boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Claire Maidin wilt inhuren.

Claire Maidin boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!