Opera Familia boeken?

opera familia boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. techniek en klein geluid

Opera Familia boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Opera Familia

Opera Familia bestaat uit Sopraan Belinda Vermeer, Mezzo Sopraan Carla van der Veldt en Bariton Paul van der Veldt. Zoals de naam al doet vermoeden is Opera Familia een familie van zangers, met een grote passie voor “ bel canto muziek” , zoals we dat kennen vanuit de wereld van de Opera en het Cross Over repertoire van bij voorbeeld Il Divo, Sarah Brightman en Andrea Bochelli.

Sopraan Belinda Vermeer

Sopraan Belinda Vermeer is de dochter van Carla en sinds haar 8ste jaar de pleegdochter van Paul. Een hecht gezin met liefde voor het vak. Belinda: “bij ons thuis werd altijd muziek gemaakt. Van kleins af aan vond ik het al heerlijk om naar mijn ouders te luisteren als zij aan het werk waren. Spelenderwijs werd op die manier de ene na de andere aria als het ware met de paplepel naar binnen gegoten. Zo groeide mijn voorliefde voor klassieke muziek en leerde ik bij voorbeeld gemakkelijk tweede stemmetjes te zingen, omdat Paul daar zo goed in was.“ Belinda studeert volgend jaar af aan de Dutch Accademy for Performing Artists, waar zij als vocalist ook is opgeleid in andere stijlen muziek. Want naast klassiek is bij voorbeeld ook Jazz een genre dat haar hart sneller laat kloppen. Idolen? Michael Buble en Maria Callas!

Mezzo sopraan Carla van der Veldt

Mezzo sopraan Carla van der Veldt heeft na haar studie uitvoerend musicus solozang te Amsterdam, een aantal jaar als soliste gewerkt bij Stichting Hoofdstad Operette en als korist bij de Nederlandse Opera Stichting en de Nationale Reisopera. Zij vertolkte hoofdrollen in diverse Opera Comiques, maakte als soliste uitstapjes naar onder meer de Minimal Pop Opera en de Musical. Trad samen met Paul vele jaren internationaal op voor de top van het bedrijfsleven en schrijft samen met hem Nederlandstalig werk, waarvan inmiddels een aantal Nederlandstalige en Engelstalige albums zijn uitgebracht.

Carla: “ Zowel Paul als ik hebben het altijd fijn gevonden om dat wat ons beweegt in songs tot uitdrukking te brengen. Van daaruit is onze eigen muziek ontstaan en gaven en geven we concerten, die, hoe kan het anders, altijd gelardeerd worden met kassuccessen uit de wereld van de opera… het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik vind het heerlijk dat we dit jaar hebben besloten om lekker met z’n drietjes samen te gaan werken. Wat is er mooier om met je eigen dochter te mogen zingen! “

Bariton Paul van der Veldt

Bariton Paul van der Veldt is van oorsprong afkomstig uit een klassiek nest waardoor hij als jongenssopraan op 8 jarige leeftijd reeds aan de Matheus Passion meewerkte. Van jongs af aan heeft het maken van muziek centraal gestaan in zijn leven. Paul studeerde zang en piano en koos in eerste instantie voor de lichte muziek. Nadat hij een aantal jaar een praktijk als zang pedagoog had en onder meer les gaf aan de Hoge School der Kunsten in Amsterdam, besloot hij zelf het podium op te gaan. Na zijn hoofdrol in de Minimal Opera Productie “Born Twice” is, mede door de ontmoeting met Carla de klassieke zangkunst terug in zijn leven gekomen.

Boekingen Opera Familia

Paul: “wij vloeien samen in het z.g. cross over repertoire en hebben daarmee veel mooie momenten mogen beleven, waarvan optredens in het Plaza te New York en op het Gaia plein in Hongkong hoogtepunten waren. Ik sta er helemaal achter dat we van nu af aan met z’n drieën verder gaan. Belinda is een heerlijke meid en een prachtige zangeres. Wat wij vaak met vallen en opstaan hebben moeten leren, heeft zij van nature meegekregen.

Kom in de stemming

Opera Familia boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Opera Familia bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Opera Familia, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Opera Familia in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Opera Familia boeken

Wilt u Opera Familia boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Opera Familia wilt inhuren.

Opera Familia boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!