Ian van Dahl boeken?

Ian-van-Dahl-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 750 personen

Ian van Dahl boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Bigorafie Ian van Dahl

Op het podium wordt Ian Van Dahl vertegenwoordigd door Annemie (Vocalen) en 2 tot 6 dansers. Annemie is geboren in Herk-De-Stad in België op 14 Juli 1978. Ze begon met zingen op haar zevende. Ze is geboren in een zeer muzikale familie, haar moeder en zus zingen ook. Ze volgde lessen in klassieke muziek en nam ook zanglessen. Ze studeerde moderne talen en kunstgeschiedenis, die eigenlijk zouden leiden tot een carrière als styliste. Deze drang om ooit nog een mode-designer te worden is er nog steeds, ze spendeert veel tijd aan haar stijl. Ze draagt veel haute couture kleding, zoals Vivienne Westwood en Pacco Rabane. Het is nog steeds een droom van haar om ooit een eigen kledinglijn te beginnen. Algemene gedachten van haar over kleding zijn: 'Less is more' en kleding moet tijdloos zijn.

Castles in the sky

De oorzaak van haar brede muzikale achtergrond is een grote CD-collectie: van Rock en R&B tot Lounge en Klassieke muziek. Ze is vooral een fan van 90's-muziek. Haar favoriete artiesten zijn: Prince, Lenny Kravitz en Faithless. Ze verbleef twee zomers in Ibiza en sindsdien is ze ook helemaal 'into Dance'. Het leven daar was niet altijd gemakkelijk, ze heeft daar veel over het leven in het algemeen geleerd. Al deze invloeden zijn terug te vinden in de teksten en vocale melodielijnen van de 'Ian Van Dahl'-singles. Ze had contact met veel producers, maar ze hoorde niet echt iets wat ze mooi vond. Maar toen Christopher & Eric haar "Castles in the sky" lieten horen, was ze onmiddellijk overtuigd.

Fantastische liveshow

Annemarie heeft het momenteel zeer druk. Behalve voor haar werk op het Ace-album (ze heeft de vocalen voor 8 nummers geschreven, en de zang op alle nummers verzorgd), heeft ze ook vele songs geschreven voor het komende album. Haar meeste tijd brengt ze door in verschillende gebouwen over heel de wereld met haar fantastische liveshow. Wanneer ze niet op weg of in de studio zit, is ze bezig met fotosessies en interviews. Behalve dat, neemt ze nog altijd zanglessen.

Boekignen Ian van Dahl

De producers achter Ian van Dahl zijn Christophe Chantzis en Erik Vanspauwen die samen met Annemie, het eerste album geproduceerd hebben. Ook Peter Luts en David Vervoort, bekend van Lasgo, hebben meegeproduceerd. Dit team heeft door hun vele club- en commerciele projecten veel respect verdiend over de hele wereld, deze samenwerking heeft ook weer geleid tot een nieuw album van wereldklasse.

The ‘Move’ dancers

The Move, de dance school, geleid door Patrick De Coninck, is het bureau dat de begeleidende dansers verzorgd tijdens de optredens van Annemie. 2 tot 6 dansers geven wat extra pit aan de al spectaculaire show. 8 dansers zijn permanent standby, om de continuiteit te waarborgen.
De show zelf bevat opzwepende choreografie en acrobatische verrassingen die regelmatig vernieuwd worden, om het publiek te blijven verrassen.

Kom in de stemming

Ian van Dahl boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ian van Dahl bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ian van Dahl, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ian van Dahl in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ian van Dahl boeken

Wilt u Ian van Dahl boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ian van Dahl wilt inhuren.

Ian van Dahl boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!