David Goncalves boeken?

david goncalves boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

David Goncalves boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie David Goncalves

David begon zijn carrière op 10-jarige leeftijd bij een gospelkoor. In 2003 haalde hij de finale van de eerste editie van het televisieprogramma 'Idols'. Hij schopte het tot de laatste vijf deelnemers. In 2004 werd een platencontract gesloten en werkte hij samen met Alain Clark aan het schrijven van zijn debuutsingle 'Running Away'. David kreeg het onder de knie, zijn inspiratie voedde hem niettemin zonder enige beperking. Hij besloot zijn authentieke soulvolle sound te combineren met elektronische muziek. Vanaf dat moment werd zijn introductie gelanceerd in de dancemuziek scene.

Zijn samenwerking met de house-act 'Chocolate Puma' resulteerde in de superhit 'Always and Forever', die hoog opklom in vele wereldwijde hitlijsten. Het nummer wist de 3e plaats te behalven op de Britse dance charts. David Goncalves bracht internationaal verschillende platen uit, wat zijn succes wereldwijd vestigde. Vanaf dat moment werkte David samen met grote namen als Bob Sinclair, Roger Sanchez en David Vendetta.

In 2013 besloot David zijn nationale carrière in zijn thuisland nieuw leven in te blazen. Hij besloot zijn kans te wagen met 'The Voice of Holland'. Hij haalde de liveshows. In 2012 bracht hij de cover / single 'Purple rain' uit. Oorspronkelijk uitgevoerd door een van Davids grootste inspiratiebronnen: de wereldberoemde en helaas al vertrokken artiest 'Prince'.

Boekingen David Goncalves

Onder het genot van zijn succes als artiest. David begon andere projecten te verkennen. Een carrière in de theaterwereld deed hem meteen al heel goed. Als zanger, danser en acteur speelde David verschillende grote rollen in theaterproducties zoals: 'Jeans', The Soul of Motown', 'Dreamgirls', 'Daddy Cool', 'My name is Michael' en 'The Lion King' (hoofdrol 'Mufasa' in 2007).

Niet alleen geïnspireerd door artiesten als Donny Hathaway, Stevie Wonder, Michael Jackson, Prince en Gospel-muziek, verdiepte David zich ook in classic rock, Latin en wereldmuziek. Daarom is zijn geluid extreem krachtig en breed en zijn muzikale keuzes zeer breed.

Wereldwijde podiumervaring maakte David, de altijd goedgeklede en erkende artiest die hij nu is.

Kom in de stemming

David Goncalves boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen David Goncalves bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met David Goncalves, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u David Goncalves in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

David Goncalves boeken

Wilt u David Goncalves boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u David Goncalves wilt inhuren.

David Goncalves boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!